Cristiano Ronaldo, Adanalı benzeriyle tanıştı!

Ve beklenen buluşma gerçekleşti. Real Madrid'in süper yıldızı Ronaldo, Adanalı Ronaldo ile biraraya geldi.

GİRİŞ 10.04.2013 07:18 GÜNCELLEME 10.04.2013 09:21
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, kendisine benzerliği ile dikkat çeken "Adanalı Ronaldo" ile sonunda biraraya geldi. Ronaldo ile tanışmak için İstanbul'a gelen  Adanalı Gökmen Akdoğan Porteklizliyi ne yapacağını şaşırdı. Portekizli yıldız ile fotoğraf çektiren Akdoğan büyük mutluluk yaşadı. Ronaldo ise sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.

YORUMLAR 6
  • Zülkarneyn 11 yıl önce Şikayet Et
    deniz bahadır'a... bunlar seni anlamazlar kardeşim. boşuna yorma kendini. müslümanlığın kelime manasından bile bihaber bu millet. ronaldo zaten müslüman. vazgeçin artık şu sevdadan...
    Cevapla
  • caferi tayyar 11 yıl önce Şikayet Et
    Deniz bahadir . iyi guzel diyorsun da Allahuteala kurani kerimde inneddine indallahil islam diyor. Yani allah katinda tek makbul din islamdir. Sonucta allahin varligina ve birligine , peygamer efendimizin de onun peygameri olduguna iman etmeden olen herkes Cehenneme gidecektir.. Sen begensen de begenmesende bu boyle.. Milletimizin iyi kalpli gordukleri kisiler icin temennileride ahirette de mutlu olmalari icin.. Bu dunya da ne yaparsan yap ne kadar iyi olursan ol iman etmedikce cennete girmen mumkun olmayacak.. cok basit bir ornek mesela okulda sen istersen en iyi kalpli ol iyilik et yardim et ne yaparsan yap. derslerini calisip sinavlari gecmezsen sana iyisin guzelsin diye diploma vermez kimse. Onun icin benim de sana sozum birak bu iyilik iyi nyetlilik ayaklarini da once dinini ogren.. yok ben bildigim ve istedigim kadar yasanir ve inanirim diyorsan o zaman o senin ve Allah'in arasindadir.. iyi sanslar sana..
    Cevapla
  • Deniz Bahadir 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH'a erişmek için önce mantığını çalıştır ! Çünkü onu sana verende ALLAH tır ! . Nedir bu sizin illa müslüman olma iddianız arkadaşım? insanlık ölmüş , müslüman olmuşsun ne yazar? İlk önce mantıklı düşünün. Dünyada müslüman olmayan, ama milyonlarca müslümandan daha iyi niyetli ve insanlık için çalışan insanlar var. Onları niye illa müslüman sınıfına çekmek mecburiyeti olsun? nedir bu sizin kafanızdaki duman ? İnsan, insan olsun yeter. ALLAH a en yakın, onun kulunu sevendir . İster müslüman olsun ister olmasın. Bırakın bu müslümanlık ayaklarını !
    Cevapla
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    hiçte benzemiyor. !. yani benzese ne olur benzemese ne olur.!
    Cevapla
  • CEVAT ÖNER 11 yıl önce Şikayet Et
    ronaldo. bu ronaldo gerçekten yerini hak ediyor. hal ve hareketleriyle ve başarısıyla tam bir yıldız. birde inşallah müslüman olsa ne güzel olacak....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle