Kweuke kardeşini de yaktı!

Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman ve Leonard Kweuke arasında gerginlik Kamerunlu oyuncunun kardeşini de etkiledi.

Kweuke kardeşini de yaktı!
Kweuke kardeşini de yaktı!
GİRİŞ 19.08.2015 12:20 GÜNCELLEME 19.08.2015 12:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gençlerbirliği maçında yaşanan olaydan sonra Rizespor Kulübü, alt yapıyla idmanlara çıkan Kweuke'nin kardeşinin antrenmanlara çıkmasına izin verilmedi. Olayı Mejaner Ali Karakaş attığı tweet'le duyurdu.

Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Gençlerbirliği-Çaykur Rizespor maçında Kweuke, teknik direktörü Hikmet Karaman'ın Deniz Kadah'ı seçmesine rağmen ısrar ederek penaltıyı kendisi kullanmış, golü attıktan sonra ikili gerginlik yaşamıştı. Oyuncunun teknik heyet ve arkadaşlarından özür dilemediği de öğrenildi. Konuyla ilgili yönetim henüz karar vermezken Kweuke idmanlara tek başına devam ediyor.

YORUMLAR 2
  • aydın boza 8 yıl önce Şikayet Et
    kweuke probleminiz ne olur bilemem ama bu sene rizede kellik artar.itanj gibi bir kaleci saç baş yoldurur karşıdan gelenleri pek yemez ama yandan gelen hiçbir topa çıkmaz ve alamaz
    Cevapla
  • Ali Kemal 8 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kimse kulüpten büyük değildir. Disiplinsiz insanlar bir kaç maç kazandırabilir ama sonunda hem kendilerini hem de kulüplerini zor duruma sokarlar. Büyük takımlar futbolcu transfer etmeden uzun süre özel hayatı dahil takip ediyorlar ondan sonra transfer ediyorlar. Dünya yıldızı olabilecekken disiplinsizlikleri yüzünden kaybolan çok yetenekler var. Mesela şu an futbol oynayan Balotelli diye bir adam var yetenekleri tartışılmaz ama disiplinsizliklerinden dolayı kulüp bulamıyor çünkü kimse istemiyor.
    Cevapla