Kupada 2 kırmızı kart 6 gol! 9 kişiyle turladılar

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Konyaspor, evinde 12 Bingölspor'u 4-2 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.

Kupada 2 kırmızı kart 6 gol! 9 kişiyle turladılar
Kupada 2 kırmızı kart 6 gol! 9 kişiyle turladılar
GİRİŞ 30.10.2025 22:49 GÜNCELLEME 30.10.2025 22:52

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Trendyol Süper Lig ekibi Konyaspor sahasında 3. Lig ekibi 12 Bingölspor'u konuk etti. Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 4-2 kazandı.

Konyaspor'a galibiyeti getiren golleri 6. dakikada Ştefanescu, 18. dakikada İsmail Esat Buğa, 62. dakikada Bjorlo ve 67. dakikada Melih Bostan kaydetti. 12 Bingölspor'un iki golünü 15. dakikada Muhammed Burak Çelik ile 77. dakikada Batuhan Kara attı.

Öte yandan Konyaspor'da 21. dakikada Yasir Subaşı ve 90+5. dakikada Tunahan Taşçı kırmızı kart gördü. 

Bu sonucun ardından Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda adını bir üst tura yazdırırken 12 Bingölsor turnuvaya veda etti.


Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün oynanan maçların ardından alınan sonuçlar şu şekilde:

Esenler Erokspor 3-0 Ağrı 1970

Karaköprü Belediye 0-3 Çaykur Rizespor

1926 Bulancak 1-3 Iğdır FK

Zonguldakspor FK 0-5 Bodrum FK

Gaziantep FK 2-0 Karabük İdmanyurduspor

Konyaspor 4-2 12 Bingölspor

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.