Kerem Aktürkoğlu maçın yıldızını açıkladı
A Milli Takım'ın başarılı futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, Macaristan maçı sonrası "Oğuz'u takdir etmek lazım, 2 asistle maçın yıldızı o" dedi.

GİRİŞ 20.03.2025 22:49
GÜNCELLEME 20.03.2025 22:49
A Milli Takım, UEFA Uluslar A/B Ligi play-off turundaki ilk maçında Macaristan'ı konuk etti. Ay yıldızlılar, Orkun Kökçü, Kerem Aktürkoğlu ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle ilk maçı 3-1 kazandı.
Karşılaşmada 1 gol ve 1 asist yapan Kerem Aktürkoğlu, "İkinci yarı biraz daha 10 numara gibi oynadım. Kaleye yakın oynamayı seviyorum. Çok güzel bir atmosfer vardı. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Daha işimiz bitmedi. Bir 90 dakikamız daha var. Bizim ülkemiz en güzelini hak ediyor. İnşallah ikinc maçı da hallederiz. Biz, kaliteli takımlara karşı daha iyi oynuyoruz. Hedefimiz kesinlikle A Ligi. Oğuz'u takdir etmek lazım, 2 asistle maçın yıldızı o" şeklinde konuştu.
YORUMLAR 3
-
Recep- 1 hafta önce Şikayet EtHepiniz maçın yıldızıydınız dün nice başarılaraBeğen
-
Yaşar 1 hafta önce Şikayet EtAynen maci anlatan spiker de asist yapan bu cocugun adını soylesene be adam .Kaç defa Kerem diyor asist yapanı da şöyle 1 defa bizahmetBeğen Toplam 3 beğeni
-
misafir 1 hafta önce Şikayet EtAynen katılıyorum kerem ve barış alperden başka bir oyuncu yok sanki. Sürekli onların isimleriBeğen