Montella 'bu bir rekor' diyerek Millilerin Karadağ performansını övdü

Uluslar B Ligi'nde A Milli Takım, Karadağ'ı 1-0 yendi ve liderliğini sürdürdü. Mücadelenin ardından Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, değerlendirmelerde bulundu.

Montella 'bu bir rekor' diyerek Millilerin Karadağ performansını övdü
Montella 'bu bir rekor' diyerek Millilerin Karadağ performansını övdü
GİRİŞ 12.10.2024 00:26 GÜNCELLEME 12.10.2024 00:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Uluslar B Ligi 4. Grup 3. maçında Türkiye ve Karadağ, Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda karşılaştı.

İlk yarının golsüz geçtiği karşılaşmada İrfan Can Kahveci 69. dakikada attığı golle galibiyeti getirdi. Puanını 7 yapan Milliler, liderliğini sürdürdü.

"29 ŞUT ATTIK BU BİR REKOR"

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella galibiyeti TV8,5'a değerlendirdi.

Maçın kendileri için iyi geçtiğine vurgu yapan İtalyan teknik adam, "Olgunluk testi oldu bizim için. İlk yarıda gol atabilirdik ama atamadık. Olgunluk testi verdiğimizde golü attık ve ardından gol yemedik. 29 şut attık, bu bir rekor. Takımı beğendim. Uluslar B Ligi'nde en genç takımız. Maçtan önceki toplantımızda aceleci olmamamız gerektiğini anlatan toplantı yaptım. 70'ten sonra bu tarz maçlar farklı bir maça dönüşüyor. İyi oynadık. Çok memnunum." dedi.

İzlanda maçında kadroda değişiklik yapacaklarını da ifade eden Montella, "Hatırlarsanız Galler maçından 3 gün sonra 5 değişiklik yaptık. Çünkü 3 günde 1 maç oynuyoruz. İster istemez değişiklik yapmak zorundasınız." şeklinde konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Cem 1 saat önce Şikayet Et
    İlk yarıdaki kadroyu değiştirmesen bu maç 3-0 biterdi.İlk yarı sonunda Hakan ve Ardayi cikarsaydin yeterdi.6 pasta boş kaleye kafayı dışarı atan bir fanteziden artık kurtul.Çalhanin hiçbir katkısını bırak çoğu topları rakibe attı .Yeter artık.
    Cevapla
  • MASK 1 saat önce Şikayet Et
    Önemli olan Hoca aynı rekoru galler maçında tekrarlamak
    Cevapla
  • Caner 1 saat önce Şikayet Et
    Adam Bjk taş düşmanı oldu çıktı başımıza semihi bir kere forvette denesene be adam adam geçen sene 15/20 maçda 10 gol attı senin forvetin yok nedir bu inat et mont
    Cevapla