Vincenzo Montella'dan flaş Semih Kılıçsoy yanıtı

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Semih’in Ümit Milli Takım'a gitmesi olumlu karşılanmalı bence, burada az oynayacağına orada daha fazla oynamasını istedim” dedi.

Vincenzo Montella'dan flaş Semih Kılıçsoy yanıtı
Vincenzo Montella'dan flaş Semih Kılıçsoy yanıtı
GİRİŞ 21.03.2024 21:02 GÜNCELLEME 21.03.2024 21:02
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımı, yarın hazırlık maçında Macaristan ile Puskas Arena’da karşı karşıya gelecek.

Bu mücadele öncesinde düzenlenen basın toplantısında A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.

Macaristan’ın uzun zamandır aynı teknik direktörle çalıştığını belirten Vincenzo Montella, "Macaristan'ın teknik direktörü Rossi'yi tanıyorum, birkaç yıl önce tanışmıştık ve arkadaşlığımız devam etti. Bizim için iyi bir test olacak. Gelişimimiz için çok önemli bir maç olacak. Macaristan taktiksel olarak çok gelişmiş bir takım. Uzun zamandır aynı hocayla çalışıyorlar. Hem hücumda hem de savunmada farklılık gösterebiliyorlar" ifadelerini kullandı.

“SEMİH’İN ÜMİT MİLLİ TAKIM’A GİTMESİ OLUMLU KARŞILANMALI”

Semih Kılıçsoy’un Ümit Milli Takım’a gitmesi hakkında konuşan Montella, "Semih’in Ümit Milli Takım'a gitmesi olumlu karşılanmalı bence, burada az oynayacağına orada daha fazla oynamasını istedim" sözlerini sarf etti.

“BİZİM HEDEFİMİZ GÖSTERDİĞİMİZ DURUŞLA ÜLKEMİZDEKİ HERKESİ MUTLU ETMEK”

Hayalleri olduğunu ifade eden Montella, "Yanılmıyorsam Avrupa Şampiyonası'nda 5 İtalyan hoca olacak, Macaristan'ın da İtalyan bir teknik adama sahip olması benim için de bir antrenman olacak. Bizim hedefimiz gösterdiğimiz duruşla ülkemizdeki herkesi mutlu etmek. Her akşam yatağa hayallerle gidiyorum, her sabah yataktan hayallerle kalkıyorum" dedi.

“ZORLUK DERECESİ YÜKSEK MAÇLAR İSTEDİM”

Zorluk derecesi yüksek maçlar istediğini aktaran İtalyan teknik adam, "Hazırlık maçlarındaki rakiplerimizi seçmemizin sebebi hazırlık maçı gibi gözükse de rekabeti yüksek maçlar oynamak. Bu maçlar takımımızın alışmasını sağlayacak. Takımı geliştirmek amaçlı ve benim takımı daha iyi görmem için bu tarz zorluk seviyesi yüksek maçlar seçtik. Zorluk derecesi yüksek maçlar istedim, belki sonuç alamayız ama bu maçlarda kendimizi geliştirirsek istediğiniz her şeyi daha iyi yapabilirsiniz" şeklinde konuştu.

Vincenzo Montella, Enes Ünal için ise, “Enes geçmişte çok iyi işler yapan bir futbolcumuz. Belki ufak şanssızlıklar yaşamış olabilir ama onu burada görmek benim için önemliydi. Çok önem verdiğimiz oyunculardan birisi” diyerek sözlerini noktaladı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 22
  • Rüstem Erol 1 ay önce Şikayet Et
    İskoçya da forma giyme şansı bulamayan! Rıdvan ilk 11 de sahaya çıkıyor ama Semih Ümit Milli 'ye gönderiliyor. Montella, çok beğendiğim bir hoca ama bu işte bir yanlışlık oldu sanırım.
    Cevapla
  • Misafir 1 1 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ın güya yöneticileri! Beşiktaş'ın en efsane oyuncularından olan Büyük kaptan RIZA ÇALIMBAY'a yaptığınız yanında bu olay devede kulak kalır. Medyatik olma uğruna en büyük zararı asıl siz Semih'e yapıyorsunuz. Abartılmayacak hatalı bir uygulamayı bahane ederek genç sporcuyu kullanıyorsunuz. 19 yaşında, daha nice milli maç oynayacak genci kendiniz harcıyorsun YAZIK!
    Cevapla
  • deneme 1 ay önce Şikayet Et
    Bırakın adam işini yapsın. bjk mı tjk mı neyse artık boş boş konuşuyorlar. niye çağırdın niye çağırdın, çağırdı şimdide gönderdi. bırakın artık bi insanlar işlerini yapsın...
    Cevapla
  • Samsa 1 ay önce Şikayet Et
    Beklenti yüksek Vicenzo
    Cevapla
  • Fikir sahibi 1 ay önce Şikayet Et
    Madem Ümit milli takımda daha çok oynayacak neden çağırdın ve hiç antrenman bile yaptırmadan çocuğu geri yolladın. Baştan direk Ümit milli takıma gideydi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle