A Milli Takım aday kadrosu açıklandı!

Özel maçta Almanya ile sonrasında EURO 2024 elemelerinde Galler ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı.

A Milli Takım aday kadrosu açıklandı!
A Milli Takım aday kadrosu açıklandı!
GİRİŞ 10.11.2023 15:41 GÜNCELLEME 10.11.2023 15:58
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

18 Kasım’da özel maçta Berlin’de Almanya ile 21 Kasım’da EURO 2024 Elemeleri’ndeki son maçında Cardiff’te Galler ile karşılaşacak A Milli Takımımızın aday kadrosu açıklandı.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella tarafından belirlenen kadroda şu futbolcular yer alıyor:

KALECİ: Altay Bayındır (Manchester United), Ertaç Özbir (Adana Demirspor), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

SAVUNMA: Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe), Zeki Çelik (AS Roma), Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Cenk Özkacar (Valencia), Çağlar Söyüncü (Atletico Madrid), Kaan Ayhan (Galatasaray), Ozan Kabak (Hoffenheim), Samet Akaydin (Fenerbahçe), Eren Elmalı (Trabzonspor), Rıdvan Yılmaz (Rangers)

ORTA SAHA: Berat Özdemir (Trabzonspor), Berkan Kutlu (Genoa), Emre Akbaba (Adana Demirspor), Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Salih Özcan (Borussia Dortmund)

FORVET: Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Cengiz Ünder (Fenerbahçe), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Yusuf Sarı (Adana Demirspor), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Kenan Yıldız (Juventus), Bertuğ Yıldırım (Rennes), Yusuf Yazıcı (Lille)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 62
  • sancaktepe 5 ay önce Şikayet Et
    kenan Yildizi oynatmali artik gec ve yetenekli gercekten.
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 5 ay önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun İNŞALLAH. Futbol öyle birşey ki herkes biliyor. Antrenör hakem futbolcular bilmiyor. Saygı duymak lazım.
    Cevapla
  • Sivasspor 5 ay önce Şikayet Et
    Forvette hiç forvet yokki.ya sağ açık ya sol açık yada 10 numara oyuncuları var.bari cenk tosunu numune için alsaydın ve hoca.9 numaran yok senin
    Cevapla
  • BenSen 5 ay önce Şikayet Et
    Kokcu ?
    Cevapla
  • xxxx 5 ay önce Şikayet Et
    galler maçını kaybecek TC. boşuna kürek çekmeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle