Rıza Çalımbay'dan Montella yorumu: İki maçla karar verilmez!

Rıza Çalımbay, milli takımın performansı üzerine açıklamalarda bulundu. Çalımbay; "Montella'ya iki maçla karar verilmez. O gruptan çıkabilecek bir takımımız vardı." dedi.

Rıza Çalımbay'dan Montella yorumu: İki maçla karar verilmez!
Rıza Çalımbay'dan Montella yorumu: İki maçla karar verilmez!
GİRİŞ 20.10.2023 00:43 GÜNCELLEME 20.10.2023 00:43
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Rıza Çalımbay, açıklamalarda bulundu.

beIN Sports'a konuşan Rıza Çalımbay, Vincenzo Montella yönetiminde EURO 2024'e katılma hakkı kazanan A Milli Takım hakkında konuştu.

Milli takımı değerlendiren Çalımbay; "Montella'ya iki maçla karar verilmez. O gruptan çıkabilecek bir takımımız vardı. Eskiden A Milli Takım'a Türkiye'den çok oyuncu alınırdı. Şimdi Avrupa'dan daha çok alınıyor. Hırvatistan eski Hırvatistan değil. Güzel bir zamanda yakaladık ve iyi bir şekilde değerlendirdik. Letonya zaten bizim seviyemizde değil. Teknik direktörlük görevi için benim de adım geçti ancak kısmet Montella'nınmış. İnşallah A Milli Takım her zaman başarılı olur" dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 39
  • Erkan Fedaioğullari 6 ay önce Şikayet Et
    Japonya macinda dagildik montella 6 futbolcu degistirdi hirvat macinda kontra atak hizli futbolcularla sonuca gittik kuntz olsa 2 mactan alacagimiz puan ya 2.belki 3puan adamda ozguven var takıma etkisi cok buyuk sezarin hakki sezara riza bey
    Cevapla
  • Cem 6 ay önce Şikayet Et
    Bu adam avrupan giden yetenekli gencleri denemek icin rusvet isteyen bir adam. Sonra turk futbolu niye gelismiyor. Suclu bu ve bunun gibi zihniyetler. Kimin arkasi gucluyse parasi varsa o oynuyor. Yoksa 80 milyonluk bir ulkede milli takima cikarilacak 11 oyuncu bulunulmaz mi?
    Cevapla
  • Yaler 6 ay önce Şikayet Et
    Rıza Kıskançlık krizine girmiş
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    kıskançlıktan ne diyeceğini şaşırmış.
    Cevapla
  • Pasha 6 ay önce Şikayet Et
    rıza sen de bu ülkede hoca olarak görülerek sözlerin dikkate alınıyor ya seviyemizi sen düşün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle