Aday oldu! Yunus Akgün, yıldızlarla yarışacak

Yunus Akgün'ün, A Milli Futbol Takımı'nın, UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Letonya ile oynadığı maçta attığı gol, UEFA tarafından haftanın en iyi golüne aday gösterildi.

Aday oldu! Yunus Akgün, yıldızlarla yarışacak
Aday oldu! Yunus Akgün, yıldızlarla yarışacak
GİRİŞ 19.10.2023 10:51 GÜNCELLEME 19.10.2023 11:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Milli futbolcu Yunus Akgün'ün, A Milli Futbol Takımı'nın, UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Letonya ile oynanan maçta attığı gol, UEFA tarafından haftanın en iyi golüne aday gösterildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Yunus Akgün’ün muhteşem bir vuruşla Letonya’ya attığı gol, UEFA tarafından haftanın en iyileri arasında gösterildi. Sen de Yunus’a destek olmak için tıkla! Oylama yarın saat 16.00’da son eriyor. Elini çabuk tut" denildi.

UEFA'nın resmi internet sitesinden yapılan oylamada Yunus'un dışında İsviçre'den Shaqiri, Ukrayna'dan Mudryk ve Sırbistan'dan Mitrovic de yer aldı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • DARKTÜRK 6 ay önce Şikayet Et
    birinci olur
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Yolun açık olsun yunus
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Yunus
    Cevapla