Vincenzo Montella'dan şaşırtan prim cevabı!

TFF Yönetiminin, Montella'ya Euro 2024'e katılım için prim teklif ettiği ancak İtalyan teknik adamın bu teklifi geri çevirdiği ortaya çıktı.

Vincenzo Montella'dan şaşırtan prim cevabı!
Vincenzo Montella'dan şaşırtan prim cevabı!
GİRİŞ 17.10.2023 10:50 GÜNCELLEME 17.10.2023 10:50
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 18 günde Euro 2024 bilet aldı.

İtalyan teknik adam ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Hırvatistan deplasmanında 1-0 kazanılan maç sonrası TFF Yönetimi, Montella'ya Euro 2024'e katılım için prim teklif etti.

Tecrübeli çalıştırıcının ise teklif sonrası TFF Yönetime'ne teşekkür ettiği ancak primi geri çevirdiği öğrenildi.

"FUTBOLCULARA VERİLSİN"

İtalyan hocanın TFF'ye, "Bu kadronun başarısında Stefan Kuntz'un da emeği var. Ayrıca başarıda büyük pay sahibi olan futbolcular. Prim istemiyorum. Futbolcularımı prim verilmesi daha doğru olur" dediği öğrenildi.

İLKLERİ YAŞADI!

Vincenzo Montella, A Milli Takım'la 2 maçta ilkleri yaşadı. İtalyan teknik adam, Hırvatistan'a karşı deplasmanda, Letonya'ya karşı ise iç sahada Milli Takım'ın başında galibiyet alan ilk hoca oldu. Montella ayrıca, A Milli Takım'ı Avrupa Şampiyonası'na götüren ilk yabancı teknik direktör oldu.

KAYNAK: TAKVİM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 54
  • erdi 6 ay önce Şikayet Et
    Milli futbolculara prim mirim verilmesin onlarin vatan borcudur.
    Cevapla
  • Gurol 6 ay önce Şikayet Et
    Fatih terim de mahkemeye vermişti tff yi para için.
    Cevapla
  • Kaya BOLAT 6 ay önce Şikayet Et
    Artık hep birlikte onu da gömdük. Yabancılara tecrübe kazandırıyoruz. Hatta FT’in küçümsediğimiz en iyi ve doğal olarak yaptığı motivasyon işini şimdilerde yapamayanı parayla kovuyor, yapan hocalara para teklif ediyoruz. FT takıntılı olanlarımız Rahatlayabilir…
    Cevapla
  • Erkan 6 ay önce Şikayet Et
    Montellanin primi deprem zedelere
    Cevapla
  • İrfan güler 6 ay önce Şikayet Et
    Milli ruhla oynayanlar prim almamalı o formayı giymek herkese nasip olmaz ben prim isine karsıyım.
    Cevapla
  • Yasin V. 6 ay önce Şikayet Et
    Bu adamlar zaten miilli takımda oynayan başarılı ve iyi kontratlara sahip ve iyi para kazanıyolar. Amilli takımın kazandığı her başarıda hesas prim altyapıya ve genç futbolculara ve yetiştiricilerin eğitine harcanmalı. Amilli gormayı üzerlerinde taşımak onlar için zaten büyük gurur vesilesi olmalı ve bu işi para için değil gurur ve miili dıygular için yapmalılar.
    Cevapla
  • VatanSever 6 ay önce Şikayet Et
    Vincenzo Montella’nın bu hareketi takdire şayandır. Ülkem en büyük depremi yaşamış, şehirler yerle bir olmuş, insanlar yurtsuz yuvasız kalmış, kalacak bir çadıra, yiyecek bir tas çorbaya ihtiyaçları varken, deprem zararını karşılamak İçin Vergi üstüne Vergiler getirirken bu TFF’nu kimin parasını kime Dağıtıyor. Onca deprem zedeler varken.. TFF. ne antlaşma yaptı isen onu uygula..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle