Gözler iki ismin üstündeydi! Dünya devi Hırvatistan maçında onları izledi

EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda deplasmanda Hırvatistan'ı 1-0 yenen A Milli Takım'da dikkatler iki ismin üzerindeydi. İtalyan devi Milan, Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek'i izledi.

Gözler iki ismin üstündeydi! Dünya devi Hırvatistan maçında onları izledi
Gözler iki ismin üstündeydi! Dünya devi Hırvatistan maçında onları izledi
GİRİŞ 13.10.2023 19:04 GÜNCELLEME 13.10.2023 19:04
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

A Milli Takım'ın Hırvatistan'ı deplasmanda 1-0 mağlup ettiği maçta gözler Fenerbahçeli oyuncuların üzerindeydi.

Calcio Mercato'nun haberine göre; Hırvatistan - Türkiye maçında Benfica'nın Hırvat forveti Petar Musa'yı takip eden Milan, Fenerbahçe'nin iki milli oyuncusuna da dikkat kesildi.

İSMAİL VE FERDİ'YE DİKKAT KESİLDİLER

Haberde Milan'ın Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek'i mercek altına aldığı belirtilirken, Ferdi Kadıoğlu ile Napoli'nin de ilgilendiği kaydedildi.

İLİŞKİLERE GÜVENİYORLAR

Ayrıca haberde Milan'ın yaz transfer döneminde Arda Güler'i transfer etmek için Fenerbahçe ile yaptığı görüşmelerde sarı-lacivertli kulüp ile geliştirdiği ilişkilerin bu transferlerde önemli rol oynayacağını düşündüğü belirtildi.

Hırvatistan maçına hem Ferdi Kadıoğlu hem de İsmail Yüksek ilk 11'de başlarken; Ferdi 90 dakika, İsmail ise 86 dakika oyunda kaldı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 33
  • Memed kara 6 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe bünyesinde her branşı barındıran bir spor kulübüdür diğerleri ise futbol kulübüdür. Fark budur
    Cevapla
  • Hoca 6 ay önce Şikayet Et
    Keremi de alın kurtulalım Allah için
    Cevapla
  • ekpssci 6 ay önce Şikayet Et
    Cengiz gibi kim yong gibi olmasın
    Cevapla
  • Levrock 6 ay önce Şikayet Et
    Ne Ismail mis be arkadas. Sezon sonu görüsürüz, bakalim o istikrari gercekten saglayabilecek mi ? Ben inanmiyorum ama basarirsa helal olsun deriz. Hirvatistan dün kötü günündeydi ve cok önemli oyunculari oynamadi, bunlardan bir kacini son 20 dakika oyuna attiktan sonra bizi hapis ettiler, bunu bilmenizi isterim. Montellanin kontra atak futbolu oynatmasida dogru, bunu kimse beklemedi.
    Cevapla
  • Sakaryalı 6 ay önce Şikayet Et
    Yanlış düşünüyorsun..Bell ki Galatasaraylısın...Ismail iyi bir orta saha ve defansif oyuncudur.Ve hergeçen gün üzerine eklemektedir..Kimsenin kendisini sana ispatlamasına gerek yok.Bunu bir Tranzonsporlu olarak söylüyorum.Hepsi aslan gibiydi akşam.O yüzden güzel düşün..
    Cevapla
  • Heri19 6 ay önce Şikayet Et
    Ben bir Galatasaray'ın olarak �smail de Feride çok beğendim helal olsun çocuklara bütün övgüleri hak ediyorlar ve hatta kıskandım ben keşke Galatasaray'da oynasalar diye
    Cevapla
  • Metehan Demir 6 ay önce Şikayet Et
    Bende senin kanının bozuk olduğunu biliyorum çaba sarf etme ne olduğunu belli etmek için seni tanısam eşik beşik küfür ederdim ama yinede ettim say
    Cevapla
  • Kanarya 6 ay önce Şikayet Et
    Ezik Galatasaraylımısın
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Bu eziklik psikolojiden ülke olarak kurtulamayacak mıyız arkadaş? Fenerbahçe, milandan küçük bir takım mı ki her istedikleri futbolcumuzu alabilsinler. Milanın futbol dışında hangi branşta bir başarısı var? Fenerbahçemiz ise bir çok branşta büyük başarılar elde eden sporcular yetiştirdiği gerçeği karşısında milandan kat ve kat büyük bir spor klubüdür....
    Cevapla
  • Murat 6 ay önce Şikayet Et
    Camia olarak ayniyiz belki ama mali olarak belki yuz kat iyiler bizden. Turkiyede yayin gelirleri cok dustu. Mecbur satacaklar.
    Cevapla
  • Ziver oğuzhan 6 ay önce Şikayet Et
    Değerli kardeşim bizim ligimizin değeri düşük ekonomik açıdan onlarla boy ölçemeyiz ayrıca Milan doksanlı yıllarda çok iyi takımdı ekonomik, sportif açıdan çok başarılı idi.
    Cevapla
  • Misafir 54 6 ay önce Şikayet Et
    Süper ligi toplasan Milan etmez dev aynasından bakmayın artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle