Vincenzo Montella'dan Stanojevic'e ziyaret

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Konyaspor - Beşiktaş karşılaşmasını stadyumda takibinin ardından, bu sabah da ev sahibi kulübün Kayacık Tesisleri'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Vincenzo Montella'dan Stanojevic'e ziyaret
Vincenzo Montella'dan Stanojevic'e ziyaret
GİRİŞ 02.10.2023 17:29 GÜNCELLEME 02.10.2023 17:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında oynanan Konyaspor - Beşiktaş maçını tribünden takip eden A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Konyaspor Tesisleri'ni ziyaret etti. Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic ile bir görüşme yapan İtalyan teknik adam, Sırp çalıştırıcıdan takımın son durumu hakkında bilgi aldı ve kendisiyle Türk futboluyla ilgili sohbet etti. Konyaspor'un antrenmanını izleyen Montella, ayrıca A Milli Takım'ın Letonya maçı öncesinde kullanacağı tesisin sahalarını da inceledi.

Konya'daki temaslarını tamamlayan Vincenzo Montella, daha sonra Kayserispor - Başakşehir müsabakasını izlemek üzere Kayseri'ye geçti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Körler sağırlar birbirini ağırlar misali takılın
    Cevapla