TFF'nin sır gibi sakladığı isimler ortaya çıktı!

A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella'nın yardımcılığı için düşünülen isimler ortaya çıktı.

GİRİŞ 27.09.2023 15:17 GÜNCELLEME 27.09.2023 17:31
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Futbol Takımı’nda Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile yolların ayılmasının ardından takımın başına Vincenzo Montella’yı getirdi. Türkiye’de Adana Demirspor’u çalıştıran İtalyan teknik adam kariyerinde ilk kez bir milli takımda görev alacak.

A Milli Futbol Takımı’nı bugüne kadar 26’sı Türk, 20’si de yabancı olmak toplam 46 teknik direktör çalıştırdı. Stefan Kuntz’un yerine gelen Vincenzo Montella, milli takım tarihinin 21. yabancı teknik adamı oldu.

A Milli Futbol Takımı’nın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella, millileri çalıştıracak 4. İtalyan antrenör olacak. Ay-yıldızlılarda daha önce İtalyan teknik adamlar Sandro Puppo, Giovanni Varglien ve Leandro Remondini görev yaptı.



En az iki Türk yardımcısı olacak

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın yardımcılarının Türk olmasına karar verdi. En az iki ismi Montella'nın yanında görevlendirmek isteyen TFF yönetiminin düşündüğü adaylar belli oldu. 

Hakan Balta, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül

Galatasaray U19 takımının başında olan Hakan Balta'nın milli takımdaki gurbetçi futbolcularla iletişim halinde olabileceği ve özellikle Almanya'daki oyuncu havuzunu kontrol etmesi açısından akıllara gelen ilk isim olduğu öğrenildi.

Mehmet Topal ve Gökhan Gönül de Montella'nın yardımcılığı için düşünülen diğer iki aday. Milli Takım kariyerleri ve kişilikleriyle tartışılması söz konusu olmayan isimleri ekibe dahil etmek isteyen TFF yönetiminin bu isimlerle görüşmeler yaptığı ancak henüz kesin kararın verilmediği belirtildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 15
  • VESVESE 7 ay önce Şikayet Et
    Hamit de gitseydi keşke Hakan falan yine gs kokuyor milli takım
    Cevapla
  • Mustafa37 7 ay önce Şikayet Et
    ezik fenerli, her yerde belli etme kendini. hamit le derdin ne senin
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    tff de fetö kokusu var. Rıdvan defalarca dedi kimse kulak asmadı.
    Cevapla
  • Oflu 7 ay önce Şikayet Et
    Utanılacak durum Türk milli takımının patronu yabancı yardımcısı Türk olacak ve buna da milli takım diyeceğiz hiçbir Türk antrenörlerinin bu teklifi kabul etmesin
    Cevapla
  • Levrock 7 ay önce Şikayet Et
    Gereksiz Milliyetcilige gerek yok, her ne kadar Montella karari yanlis olsada.
    Cevapla
  • Bekir 7 ay önce Şikayet Et
    Federasyonun derdi gsyi şampiyon yapmak.Milli takımı düzeltme imkanı yok.
    Cevapla
  • f.yavuz 7 ay önce Şikayet Et
    MİLLİ TAKIM Gs ŞUBESİ OLSUN GİTSİN ,TRT +TFF==GS
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle