Milli Takım'da 2 isim kadrodan çıkarıldı!

TFF, Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı'nın Japonya maçı kadrosundan çıkarıldığını açıkladı.

Milli Takım'da 2 isim kadrodan çıkarıldı!
Milli Takım'da 2 isim kadrodan çıkarıldı!
GİRİŞ 09.09.2023 13:36 GÜNCELLEME 09.09.2023 13:49
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kerem Aktürkoğlu'nun Ermenistan maçında boyun ve göğüs travması geçirmesi, Abdülkerim Bardakcı'nın da hamileliğinin son döneminde olan eşinin yanında bulunması için kendisine izin verilmesi nedeniyle aday kadrodan çıkarıldığı açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Belçika'nın Genk şehrinde 12 Eylül Salı günü Japonya ile özel maçta karşılaşacak A Milli Takımımızın aday kadrosunda değişiklik yapıldı. Kerem Aktürkoğlu dün oynanan Ermenistan karşılaşmasında boyun ve göğüs travması geçirmesi, Abdülkerim Bardakcı ise hamileliğinin son döneminde olan eşinin yanında bulunması için kendisine izin verilmesi sebebiyle aday kadrodan çıkarıldı" denildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 17
  • Drachen 1 7 ay önce Şikayet Et
    Kerem , Barış Alper ,Abdülkerim Bardakçı , Çağlar Söyüncü hatta Cengiz bile takıma alınmamalı . Bunlar o Şanlı Formanın değerini bilmiyorlar . Her Takım kötü gününde olabilir ama Ermenistan , Yunanistan gibi Türk düşmanı ülkelerin takımlarına karşı iki kat daha fazla efor sarf etmeliler .
    Cevapla
  • pensilvanyalistefan 7 ay önce Şikayet Et
    taylandan kurtulduk derken baris alper kerem halil cikti basimiza lobi gs yeter artik
    Cevapla
  • rıfkı efendi 7 ay önce Şikayet Et
    keremle barış alper gs lobisinin desteğiyle forma buluyor...bir bjk li olarak gs lobisinin tr nin en büyüğü olduğunu kabul ediyorum çç
    Cevapla
  • Atik 7 ay önce Şikayet Et
    Hadi lennnnn. Senin takımında Kerem'in tırnağı olacabilecek yerli oyuncu varmı acaba ?
    Cevapla
  • Güzel insan 7 ay önce Şikayet Et
    Tek adam gibi oynayan hakan Çalhanoğluydu gerisi tırı vırı..birde ferdi iyileşince takımda iki adam olur ferdi ve hakan
    Cevapla
  • zafer 7 ay önce Şikayet Et
    barış alper sıradan bir oyuncu. her futbolcu yılda 1--2 maç iyi oynar. 1--2 maç iyi oynadı diye milli takıma alınması çok saçma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle