Yollar ayrılacak mı? Mehmet Büyükekşi'den Stefan Kuntz açıklaması

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'la ilgili "Başarı devam ettiği sürece biz de hocamızla devam edeceğiz. Bu konuda farklı bir düşüncemiz yok." dedi.

Yollar ayrılacak mı? Mehmet Büyükekşi'den Stefan Kuntz açıklaması
Yollar ayrılacak mı? Mehmet Büyükekşi'den Stefan Kuntz açıklaması
GİRİŞ 06.08.2023 21:27 GÜNCELLEME 06.08.2023 21:27
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, gündemdeki konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sabah Gazetesine konuşan Büyükeşi, temsilcilerimizin Avrupa'daki performanslarını "Kulüplerimizin aldığı her galibiyetin büyük önemi var. Ülkelerin puanları birbirine yakın. Bu nedenle her başarılı sonuç, bizi üst sıralara taşıyacak imkânı sağlıyor. Şimdi hedefimiz UEFA sıralamasında ilk 10'a girmek. Takımlarımız inşallah Avrupa'da sonuna kadar gider" sözleriyle değerlendirdi.

Futbol Federasyonu Başkanı, "Son oynadığımız Letonya ve Galler karşılaşmalarında aldığımız galibiyetler hepimizi mutlu etti. Şimdi önümüzde Ermenistan, Hırvatistan ve Letonya ile kritik grup maçlarına çıkacağız. Takımımıza çok güveniyoruz. Teknik direktörümüz Stefan Kuntz da işin ciddiyetinin ve bizim için öneminin son derece farkında. Başarı devam ettiği sürece biz de hocamızla devam edeceğiz. Bu konuda farklı bir düşüncemiz yok." dedi.

Büyükekşi, Süper Lig'e yapılan transferlerle ilgili "Avrupa'da mücadele eden kulüplerimizin kaliteli yabancı oyuncularla kadrolarını güçlendirmelerini anlayışla karşılıyoruz. Ama Avrupa'nın en genç milli takımlarından biriyken, Avrupa'nın en yaşlı liglerinden birine sahip olmamızı kabul etmiyoruz. Bunu değiştirmemiz lazım" ifadelerini kullandı.

2032 Avrupa Şampiyonası'nı eşit şartlarda düzenlemek için başvuruyu İtalya ile birlikte yaptıklarını belirten Büyükekşi, "Teklif onlardan geldi. 2032'deki rakip ülke İtalya ile bir müzakere yaptık ve ayrı ayrı adaylık yerine, ortak başvuru kararı aldık. Eğer UEFA bu çalışmamızı kabul ederse EURO 2028 adaylığından çekileceğiz" şeklinde konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 18
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Büyùkeksi kendiside gitsin. Ligi batiriyor
    Cevapla
  • Selami 8 ay önce Şikayet Et
    La bu yönetimle ne milli takım adam olur nede kuntz işini yapabilir sihirbazmı la bu adam 20 senelik odunları bir gündemi yontacak getirdin madem adama dersin 3 sene sana görev yont bunları 3 sene sonunda durum değerlendirmesi yaparsın kararını verirsin bu kadar basit gerçi kuntz da Türkleri tanıyor beşiktaştan başarı odaklı olduğunu biliyor saten antlaşmasını ona göre yapmıştır
    Cevapla
  • yerlitürk 8 ay önce Şikayet Et
    sergen yalcin aykut kocaman a sans vermeyen yabanci hayranlari bu takimin neseri milli nerersi yerli türk milliyerli
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Başarı neye göre kime göre.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Ne demek başarı devam ettikçe! Bu açıklama antrenörü tedirgin eder,başarıyı engeller.Açıklama: "Türk milletinin antrenörü Kuntz'dur" dersin olur biter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle