Abdülkerim Bardakcı: En iyisini yapmak istiyoruz

Milli Takımımız, yarın saat 21:45'te Galler'le kozlarını paylaşacak. Abdülkerim Bardakcı zorlu karşılaşma öncesi basın toplantısında konuştu.

Abdülkerim Bardakcı: En iyisini yapmak istiyoruz
Abdülkerim Bardakcı: En iyisini yapmak istiyoruz
GİRİŞ 18.06.2023 20:04 GÜNCELLEME 18.06.2023 20:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu dördüncü hafta maçında yarın Samsun'da Galler ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımımız da Abdülkerim Bardakcı, maçla ilgili görüşlerini belirtti.

Abdülkerim Bardakcı ilk önceliğinin savunma ve gol yememek olduğunu ve sonrasında ise gol atmayı ve asist yapmayı sevdiğini vurgulayarak, "Zaman zaman ofansif oynamayı seviyorum. Milli takım ile çıktığım maçımda ilk golümü atmak nasip oldu, çok mutluyum. Galler maçı bizim için zor maç olacak. Ama biz en iyisini yapmak istiyoruz ve bu gruptan çıkmak istiyoruz. İlk önceliğimiz bu maçı kazanmak ve gruptan çıkmak olacak." diye konuştu.

Daha önce Samsunspor forması giydiğini hatırlatan Abdülkerim Bardakcı, şunları kaydetti:

"Tekrar Samsun'dan olmak ve bu statta olmaktan mutluluk duyuyorum. Samsun zaten çıkış yakaladığım bir takım. Takım arkadaşlarıma da buradaki atmosferi söyledim, inşallah buradan yarın galip ayrılacağız. Galler takımı iyi takım. Bizim adımıza Galler maçı zor olacak. Ülke olarak ve milli takım olarak odaklandığımız tek şey galibiyet."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Drachen 1 10 ay önce Şikayet Et
    Yürü git işine , Letonyalı oyuncu senin olduğun yeri otobana çevirdi adamın hızına yetişemediğin gibi rüzgarından grip olacaksın diye endişe ettik.
    Cevapla