Zlatko Dalic'ten takımına övgü, Türk halkına teşekkür!

Hırvatistan Teknik Direktörü Zlatko Dalic, A Milli Takım karşısında kazanılan 2-0'lık galibiyetin ardından Bursa tribünlerine övgülerde bulundu ve bu atmosferi asla unutmayacağını söyledi.

Zlatko Dalic'ten takımına övgü, Türk halkına teşekkür!
Zlatko Dalic'ten takımına övgü, Türk halkına teşekkür!
GİRİŞ 29.03.2023 00:46 GÜNCELLEME 29.03.2023 00:46
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu ikinci maçında sahasında Hırvatistan'a 2-0 mağlup olan Türkiye, gruptaki ilk yenilgisini aldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından Hırvatistan Teknik Direktörü Zlatko Dalic, 90 dakikayı değerlendirdi.

"Takımım muazzam oynadı"

Zlatko Dalic yaptığı açıklamada, şöyle dedi:

"İlk 20 dakikada bazı hatalar yaptık ancak iki şans bulduk ve golleri bulduk. Takımım muazzam oynadı. Türkiye'yi tebrik ederim, kıran kırana bir mücadele oldu. Çok güzel bir atmosfer vardı. Gelen halka da teşekkür ederim, güzel bir atmosfer vardı. 2-0'dan sonra hatalarımız vardı. Kalecimiz Livakovic iyiydi ve maçı aldık."

"Türk halkına teşekkür ediyorum"

Tribünlerin Modric'i alkışlamasına da değinen başarılı çalıştırıcı, şu ifadeleri kullandı:

"Luka Modric'i alkışladıkları için Türk halkına teşekkür ediyorum. Çok değerli bir atmosferdi. Türk takımı kaybetmiş olsa bile taraftarın bu tavrı bizi mutlu etti. Bu atmosferi hiçbir zaman unutamayacağım. Luka Modric dünya çapında bir oyuncu. Bize kattıkları için ona teşekkür ediyorum."

"İyi ki Modric bizimle birlikte"

Dalic ayrıca, şu şekilde konuştu:

"Luka Modric'in futbola büyük bir isteği, enerjisi var. En azından 1 sene daha bizimle olacağına eminim. Bugün başarısını gösterdi. İyi ki Modric bizimle birlikte..."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sıradan ermeni takımı bile sana gol atıp seni sülplase etti mal bir takım kuntza gelince adam mantığına bakıyor
    Cevapla
  • yaman44 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar sabırsız bi milletiz bırakın adamlar bi sistem kursun ,sistem hemen tak diye olmaz ha sabır biraz,hemen fatih terim şenol güneş abdullah avcı vs onlar iyiydi madem neden bu haldeyiz ,bizden bu nedenle bi halt olmuyor olmazda hamidi de küstürüp kaçıracaksınz haberiniz ola sonra bi on sene sonra yine hamit gelsin diyeceksiniz
    Cevapla
  • Uzman 1 yıl önce Şikayet Et
    Kuntz derhal kovulmalidir yerli hoca ile devam edilmesi gerek
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    eldeki malzeme bu kuntz ne yapsin
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Başka malzeme bulsun
    Cevapla
  • Alper 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim okuldaki çocuklarla millileri yeneriz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle