Ozan Kabak'ın büyük hayal kırıklığı!

Ermenistan maçında oldukça formsuz olan Ozan Kabak, doğum gününde kötü bir performans gösterdi ve bir de kendi kalesine gol attı.

Ozan Kabak'ın büyük hayal kırıklığı!
Ozan Kabak'ın büyük hayal kırıklığı!
GİRİŞ 26.03.2023 09:42 GÜNCELLEME 26.03.2023 23:20
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Ozan Kabak, 25 Mart 2023 itibarıyla 23 yaşında... Doğum gününde Türkiye forması ile Ermenistan deplasmanına çıkan Ozan, kariyerindeki inişli çıkışlı performansı devam ettirdi ve kendi kalemize gol attı!

Yetenekleri ile bir anda parlayan ve 2019 yılında Avrupa'ya transfer olan Ozan, sıkıntılı kariyer sürecinin üzerine bir de doğum gününde kendi kalesine gol attı ve adeta bir kâbus yaşadı...

OZAN KABAK İÇİN İŞLER İYİ GİTMİYOR

Profesyonel kariyerine 18 yaşında Fatih Terim'in forma vermesiyle ilk adımını atan Ozan Kabak, daha genç yaşında Şampiyonlar Ligi atmosferini tatmış ve performansıyla alkış toplamıştı.

Akabinde ise Stuttgart, Schalke ve Liverpool gibi kulüplerde forma giyen Ozan; beklenen çıkışı yapamadı ve istikrarsız oyunu sebebi ile gözden çıkarıldı.

KÜME MÜCADELESİNDE

Son olarak ise bu sezon Hoffenheim forması giyen Ozan Kabak, Alman ekibi ile kümede kalmak için zorlu bir mücadele veriyor ve uzun zaman sonra performans olarak tekrar iyi anlamda farklar yaratıyor.

Genç futbolcu, takımında 25 maça çıktı ve 4 gol ile 4 asistlik katkı sağladı.

Ozan Kabak'ın tekrar çıkışa geçip geçemeyeceği çok merak ediliyor

KAYNAK: AKŞAM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 18
  • malatya balabanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Antrenör iyi antrenör olsa kabağı ilk yarım saatte oyundan alırdı . Ama nrrde ismi gibi kabak gibi oyuncu .
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ozan Kabakı milli takımda kadroya almayın.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan Ardayı ne büyüttünüz be Uefa maçında ne yaptı
    Cevapla
  • Xfiles 1 yıl önce Şikayet Et
    Ozanın takımı, ozanla oynadığı son 10 maçı kaybetmiş. Ozan geçen hafta kırmızı yemiş. Bu hafta cezalı ve takımı kazanmış. Maçtan önce bu istatistiği görünce acaba dedim. Sonuç istatistik yalan söylemez. Ozan çok formsuz.
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Kabak başımızda patlayacak tı nerdeyse
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle