Milli Takım'da 'oruç krizi' iddiası! Oyuncular isyan etti! Stefan Kuntz açıklama yaptı

Milli Takım'da oruç tutan futbolcuların teknik direktör Stefan Kuntz'un tutumlarından dolayı şikayetçi olduğu iddia edildi. Kuntz, Ermenistan maçının ardından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Milli Takım'da 'oruç krizi' iddiası! Oyuncular isyan etti! Stefan Kuntz açıklama yaptı
Milli Takım'da 'oruç krizi' iddiası! Oyuncular isyan etti! Stefan Kuntz açıklama yaptı
GİRİŞ 25.03.2023 23:05 GÜNCELLEME 26.03.2023 02:59
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

A Milli takım forması giyen ve Ramazan ayı nedeniyle oruç tutan oyuncular Stefan Kuntz'un tutumlarından dolayı şikayetçi olduğu iddia edildi.

TERAVİH NAMAZINDA İDMAN

61 Saat'in haberine göre; Oyuncuların teravih namazına gitmek istediği saate analiz ve ekstra oyun koyan Kuntz'un bu davranışı oyuncuların morallerini altüst etti.

Trabzonsporlu Abdülkadir ve Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz'ın bu sebeple maç kadrosuna alınmadığı iddia edildi. Kerem Aktürkoğlu'nun da bu nedenden ötürü yedek kaldığı iddialar arasında.

"ÇOK SAYIDA OYUNCU VAR"

Kuntz, karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında, "Kulüp içinde belki 3-4 kişi oyuncu oruç tutuyor. Fakat Milli Takım düzeyince birçok oyuncuyla beraber olunca takıma etkisi biraz daha fazla oluyor" açıklamasını yapmıştı.

"BU DURUMA SAYGI GÖSTERİYORUM"

Karşılaşmanın ardından Stefan Kuntz'a, "Bazı futbolcuları oynamasında, oynamamasında, kadro dışı kalmasında oruç tutup tutmamasına yönelik iddialar var." şeklinde bir soru yöneltildi.

Kuntz, "Öncelikle karşı bir soru sormak isterim. Ben kadro belirlerken oruçlu olmalarına göre karar vermemi nereden çıkarıyorsunuz? Birçok oyuncu oruçluydu. Ben bu durumu yüzde 100 destekliyorum. İlk 11'imi kurarken performanslarına bakarak kurarım. Bu doğrultuda ilk 11'i seçerim. Ben severek buradayım. Ben bu duruma saygı gösteriyorum. Oruç tutmaları, kadroyu belirlemem yönünde bir durum teşkil etmiyor." sözleriyle yanıtladı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 82
  • Turgut Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Madem öyle ise gidip din hocaligi yapacaklar. Ben inaniyorumki ülkesi memleketi icin uğraşan kişi oruc tutmazsa günah sayilmaz. Bazi seyler oruclu yapilmiyor işte. Hem cenabi allah sana kaza imkani vermiş. Oructa herkes borcunu bilir. Oynamadigin günlerde tut orucunu. Zaten antrenörü rahat birakmiyorsunuz. Kaybetse neden oruclu oyunculari oynattin diyecektiniz. Yazik çok yazikvalla..
    Cevapla
  • emre gelsin 1 yıl önce Şikayet Et
    milli takiman basina emre belezoglu gelsin yeterince hirsi var imani var kabiliyeti var
    Cevapla
  • Turgut Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Bem almanyada yasadigim icin iyi tanirim hocayı, kusura bakma ama Emre futbol ve karekter konusunda onun kesip attigi mundar tirnagi bile etmez.
    Cevapla
  • milli takim ruhu 1 yıl önce Şikayet Et
    bu ne lahana bu ne tursu türk milli takimi na yabanci ruhsuz bir hoca mili marsimiz isliklandi yuhalandi saygisizca onlar seyretti kiminde dövme kiminde toka hic yakismiyor biz türk ruhuna aykut kocaman a sergene vs sans vermeyen zihniyet ruhsuz alman stefan ve hamite sans vermis
    Cevapla
  • Vatandaş TC 1 yıl önce Şikayet Et
    Ateş olmadığı yerden duman çıkmaz. Teknolojide yerli ve milli deyip sözde ayyuka çıkarıyoruz ama 100 yıldır futbol oynanan bir ülkede yerli ve milli doğru düzgün bir futbol antrenörü çıkmamış veya çıkarılamamış ve kendi değerlerimizi para vererek başkasına sorgulatıyoruz. bu da milletin beceriksizliğini ve tembelliğini gösteriyor bence. bizden bu kafayla bişey olmaz.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK futbolu ölmüştür başımız sagolsun... YABANCI sevdasından vazgeçin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle