Kerem Aktürkoğlu: Bence gol Enes'in!

A Milli Takım, EURO 2024 Elemeleri ilk maçında Ermenistan'ı 2-1 mağlup etti. Maçın ardından milli yıldızlar Kerem Aktürkoğlu ve Onur Bulut açıklamalarda bulundu.

Kerem Aktürkoğlu: Bence gol Enes'in!
Kerem Aktürkoğlu: Bence gol Enes'in!
GİRİŞ 25.03.2023 22:26 GÜNCELLEME 25.03.2023 22:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda yer alan A Milli Takım, Ermenistan'la deplasmanda karşılaştı. Milliler maçı 2-1 kazanarak elemelere moralli başlamış oldu. 

Maçta bir gol bulan Kerem Aktürkoğlu, maçın ardından açıklamasında, "Heyecan yapacağımızı düşünmüyoruz. Takımımızın kalitesi ortada. Herkes Avrupa'da, Süper Lig'de büyük takımlarda oynuyor. Heyecan değil, bazen kilidi açmakta zorlanıyoruz. İlk 15-20 dakikada gol bulsaydık daha farklı olurdu. Onlar erken öne geçince biraz konsantrasyonumuz dağılmış olabilir. Önemli olan kazanmaktı. Bence gol Enes'in. Çok güzel bir pas attı." dedi. 

Onur Bulut: "Her şeyin tam oturmadığını herkes görmüştür"

Onur Bulut maçın ardından açıklamasında, "Zor bir galibiyet oldu. İyi bir oyun oynayamadık ama 3 puanı aldık. Bu ilk maçımızdı, her şeyin tam oturmadığını herkes görmüştür. Umarım salı günü daha iyi olacağız. 3-4-3'ün sağ kanadını ekim ayında oynamıştım. Çekya'yı ve İskoçya'yı böyle yendik. Bugün yine denedik, olmayınca ikinci yarı farklı bir dizilişle oynadık. Bu zor deplasmanda 3 puanı almak önemliydi. Hırvatistan'a karşı da en iyi şekilde oynamamız gerekiyor." sözlerini sarf etti. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • efeoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın kerem
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Cenk kesinlikle alınmamalı bu takıma o adam tek vuruş hamlelik futbolcu kendibile bunu cözememiş daha ikinci bi hamle yapamiyor hiçbirzaman o yüzden gencleri keremi ardayı enesi yeterlidir forvetde
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    basarilar gencler
    Cevapla