Milli Takım'da sakatlık şoku! Kadrodan çıkarıldı

Beşiktaşlı savunma oyuncusu Tayyip Talha Sanuç, sakatlığı nedeniyle A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda çıkarıldı.

Milli Takım'da sakatlık şoku! Kadrodan çıkarıldı
Milli Takım'da sakatlık şoku! Kadrodan çıkarıldı
GİRİŞ 19.03.2023 21:47 GÜNCELLEME 19.03.2023 21:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'nda Ermenistan ve Hırvatistan ile oynayacağı karşılaşmalar için bugün İstanbul'da kampa giren A Milli Takım'ın aday kadrosunda zorunlu bir değişikliğe gidildi.

Beşiktaş'ta forma giyen Tayyip Talha'nın gerçekleştirilen MR tetkikleri sonucunda, takımının İstanbulspor ile oynadığı Spor Toto Süper Lig karşılaşmasında sağ uyluk arka adalesinde sakatlık yaşadığı tespit edildi.

MR görüntülerinin A Milli Takım Doktoru Doç. Dr. Berkin Toker tarafından değerlendirilmesinin ardından, teknik direktör Stefan Kuntz ile görüşen Tayyip Talha'nın aday kadrodan çıkarılmasına karar verildi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi olmuş riske edilmesin bu çocuklar daha bize lazım bunlar vatan evladı bazı ları gibi yabancı milli takım ları seçmeyen yiğit ler her zaman duaşarmız onlarla
    Cevapla
  • kastamonu 1 yıl önce Şikayet Et
    abdülkerim bardakçıyla barış alper yılmazı neden aldı milli takıma çok merak ediyorum
    Cevapla
  • yeter 1 yıl önce Şikayet Et
    milli takımın başında şu herifin ne işi var yaw vasıfsız kendini ispatlayamamış sıradan insana bırakılmayacak kadar mühim bir mesele bırakın bu gavur hayranlığını
    Cevapla