Fransa'da skandal başkan görevden alındı!

Fransa Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, ismi taciz iddialarına karışan ve ülke tarihinin en önemli isimlerinden Zinedine Zidane ile ilgili yaptığı açıklamalarla tepki çeken başkan Noel Le Graet'i görevden aldı.

Fransa'da skandal başkan görevden alındı!
Fransa'da skandal başkan görevden alındı!
GİRİŞ 11.01.2023 16:27 GÜNCELLEME 11.01.2023 16:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

 Fransa Futbol Federasyonu (FFF) Başkanı Noel Le Graet, geçtiğimiz günlerde, milli takım teknik direktörlüğü göreviyle ilgili, "Zidane benimle iletişime geçmeye çalışmadı. Arasa bile telefonunu açmazdım. Onunla hiç görüşmedik." ifadeleri sonrası tepki çekmişti.

BFM televizyonu, FFF Yönetim Kurulunun toplantısının ardından kararı duyurdu. 81 yaşındaki Le Graet, Fransız futbol ikonu ve 1998 Dünya Kupası galibi Zinedine Zidane'a yönelik açıklamları nedeniyle eleştirilerin odağında bulunuyordu. Le Graet hakkında ayrıca cinsel taciz iddiaları çıkmıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ne yapacaktı , adamın annesi babası burda doğmuş , kendisi burda doğmuş , biz Almanya'dakilere birşey diyebiliyormuyuz .
    Cevapla
  • izmirli 1 yıl önce Şikayet Et
    Asıl suç bunlar gibi sömürgecilerin formasını giyen Müslümanların. İşleri bitti mi yüzüne bile bakmazlar ama para için kendilerini satıyorlar
    Cevapla
  • Efsane 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam ırkçı Fransız faşist Bunlara Sokucan delik Boruyu Salican okyonusa Ömür boyu Tatil yapsinlar Katil Sürüleri
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp de bundan tonla var tacizci dayı eli kicinda sahilde gezip sagi solu gozetlerler emekli olurlar devlete saldirir kocakari gibi dedikodu yapar komisyonculuk ve stokculuk isinden uretmeden cakallikla 1 e 100 kazanir kariyi birakip grnc kiz kovalarlar asil killi beka sorunu bu kitledir
    Cevapla