Ozan Kabak: Kadromuza uygun görünüyor

A Milli Takım'ın başarılı savunmacısı Ozan Kabak, "Ben takımımda 3'lü savunmada oynuyorum zaten, savunma kurgusunda zorlanma olmadı. Bu sistem, kadromuza uygun görünüyor." dedi.

Ozan Kabak: Kadromuza uygun görünüyor
Ozan Kabak: Kadromuza uygun görünüyor
GİRİŞ 16.11.2022 23:03 GÜNCELLEME 16.11.2022 23:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

A Milli Takım, Diyarbakır'daki maçta İskoçya'yı 2-1 mağlup etti. Ozan Kabak maçta attığı golle galibiyete katkı sağladı.

Stoper oyuncusu, maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

"Diyarbakır seyircisine teşekkürler"

Ozan Kabak maçın ardından, "Diyarbakır seyircisine teşekkürler, özel bir atmosfer yarattılar. Oynaması çok keyifliydi. Kazanmayı sonuna kadar hak ettiğimiz bir maçtı. Güzel oynadık. İkinci yarı zaman zaman topu rakibe versek de kontrol bizdeydi. İnşallah devamı gelir." dedi.

"Bu sistem kadroya uygun"

Stoper oyuncusu sözlerinin devamında, "Ailem burada golümü gördü. Daha nice gollere umarım. Ben takımımda 3'lü savunmada oynuyorum zaten, savunma kurgusunda zorlanma olmadı. Bu sistem, kadromuza uygun görünüyor." dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Angaralı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ozan defanstan çok hücüm oyuncusu gibi
    Cevapla