UEFA'dan A Milli Takım'a ceza

UEFA, A Milli Takım'a İstanbul'da oynanan Lüksemburg maçında yaşanan olaylar nedeniyle kısmi tribün kapatma ve para cezası verdi.

UEFA'dan A Milli Takım'a ceza
UEFA'dan A Milli Takım'a ceza
GİRİŞ 17.10.2022 18:48 GÜNCELLEME 17.10.2022 19:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

UEFA, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF), A Milli Takım'ın Lüksemburg ile İstanbul'da oynanan maçta sahaya madde atılması nedeniyle kısmi tribün kapatma ve para cezası verdi.

Disiplin soruşturması tamamlandı

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin 22 Eylül'de Lüksemburg'u ağırladığı UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup karşılaşmasındaki olaylarla ilgili disiplin soruşturması tamamlandı.



En az 5 bin koltuk boş bırakma cezası

Taraftarların sahaya madde atması nedeniyle TFF'ye, ev sahibi olacağı ilk UEFA organizasyonunda en az 5 bin koltuk boş bırakma cezası verildi. UEFA Denetim, Etik ve Disiplin Kurulu, cezayı 2 yıllık deneme süresine bağlı olarak tecil etti.

TFF ayrıca 25 bin avro para cezası da aldı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    A milli takimi ampute milli takimdan ders alsin ampute takimimiz tek elle tek kolla dunya sampiyonu oldu a millilerin oynadigi ulkeler en son oynanacak takimlar yani dibe cakilmis durumdayiz bu ulkelerdeki futbolcular hobi olarak yapiyor bunun yaninda normal isleri var ampute takimimiz vatan icin bayrak icin gururicin oynuyor amilliler para icin oynuyor fark bu
    Cevapla
  • Kekili 1 yıl önce Şikayet Et
    Hem eze eze yeniyorlar hemde avrolarımızı alıyorlar bukadarmı düştük sıfırun altı eksi on a
    Cevapla
  • Ali Xan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yıkıldığımız yetmemiş.
    Cevapla
  • cahil 1 yıl önce Şikayet Et
    zaten takım oynamadığı için taraftar maça gelmeyerek 5 binden fazla koltuğu boş bırakıyor
    Cevapla