Salah ve Mostafa Mohamed şov yaptı! Mısır rahat kazandı

Mısır Milli Takımı, Mostafa Mohamed'in gol attığı karşılaşmada Nijer'i hazırlık maçında mağlup etmeyi başardı.

Salah ve Mostafa Mohamed şov yaptı! Mısır rahat kazandı
Salah ve Mostafa Mohamed şov yaptı! Mısır rahat kazandı
GİRİŞ 24.09.2022 00:38 GÜNCELLEME 24.09.2022 00:38

Mısır Milli Takımı, hazırlık maçında Nijer ile sahasında karşılaştı.

Mısır 3 puanı 3 golle aldı

Ev sahibi ekip karşılaşmayı 3-0 gibi net bir skorla kazandı. Mısır'a galibiyeti getiren golleri 43, 67. dakikada Mohamed Salah ve 55. dakikada Galatasaray'ın Nantes'a kiraladığı Mostafa Mohamed kaydetti. 

Trabzonspor'da forma giyen Trezeguet ise karşılaşmaya yedek olarak başladı ve 74. dakikada Omar Marmoush'un yerine oyuna dahil oldu.

Mısır Milli Takımı, 27 Eylül'de Liberya'yı sahasında konuk edecek.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.