Fransa 1 puanı Mbappe'yle kurtardı

UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup'ta Fransa, Avusturya ile 1-1 berabere kaldı. Avusturya'nın golünü Andreas Weimann'dan kaydederken Fransa'ya puanı getiren gol, Kylian Mbappe'den geldi.

Fransa 1 puanı Mbappe'yle kurtardı
Fransa 1 puanı Mbappe'yle kurtardı
GİRİŞ 11.06.2022 00:44 GÜNCELLEME 11.06.2022 00:44

Uluslar Ligi'nde Fransa, Avusturya'ya konuk oldu.

Ev sahibi Avusturya, sağ kanattan gelişen atakta Andreas Weimann ile 37. dakikada 1-0 öne geçti. İlk yarının kalan bölümünde başka gol olmazken devreye Avusturya'nın üstünlüğüyle girildi.

Mbappe oyuna girip golünü attı

Maça yedek kulübesinde başlayan ve oyuna sonradan dahil olan Kylian Mbappe, 83. dakikada kaydettiği golle maça dengeyi getirdi. Kalan bölümde iki takım da skor bulamadı ve karşılaşma bu sonuçla tamamlandı.

Fransa puanını 2'ye yükseltti

Grupta galibiyeti bulunmayan ve son sırada yer alan Fransa, bu beraberlikle puanını 2'ye yükseltti. Avusturya ise 4 puana ulaştı.

Uluslar Ligi'nde oynanacak 4 maçlarda Fransa, 13 Haziran Pazartesi günü Hırvatistan'ı ağırlayacak. Avusturya ise Danimarka'ya konuk olacak.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.