İşte Milli Takım'ın yeni hocası! Stefan Kuntz imza için İstanbul'da

Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz oluyor. TFF, Alman hocayla yapılacak son görüşmenin ardından resmi açıklamayı yapacak.

İşte Milli Takım'ın yeni hocası! Stefan Kuntz imza için İstanbul'da
İşte Milli Takım'ın yeni hocası! Stefan Kuntz imza için İstanbul'da
GİRİŞ 14.09.2021 14:14 GÜNCELLEME 15.09.2021 13:19
Bu Habere 262 Yorum Yapılmış

Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışına başlayan federasyon yetkilileri, Kuntz isminde karar kıldı.  

A Milli Takım sorumlusu Hamit Altıntop’un kararı ile başlayan görüşmelerde sona yaklaşıldı.  

İstanbul’a gelen 58 yaşındaki çalıştırıcı ile kısa süre içinde resmi sözleşmeyi imzalayacak.  

Güneş sonrası ilk olarak Okan Buruk ile anlaşan futbol federasyonu, Hamit Altıntop’un göreve gelmesinin ardından farklı arayışlara başlamıştı.

Bir sezon Beşiktaş'ta oynadı

58 yaşındaki çalıştırıcı, 2016 yılından bu yana Almanya U21 Milli Takımı'nı çalıştırıyordu. Kuntz, görev süresi boyunca iki Avrupa şampiyonluğu kazandırmıştı.

Stefan Kuntz ile Türkiye'nin yolları ilk olarak 1995 yılında kesişmişti. Temmuz ayında Kaiserslautern'den ayrılan deneyimli oyuncu, Beşiktaş'ın yolunu tutmuş ve bir sezon boyunca siyah-beyazlı formayı terletmişti.

2021 yazında Olimpiyat Oyunları'nda Almanya'nın başında yer alan tecrübeli teknik adam, resmi sözleşmeye imza atılması halinde ilk kez ülkesi dışında antrenörlük yapacak.

YORUMLAR 262
  • Salahattin Adana 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun bu olayı gerçekleştirenlere; başarısızlıklarına rağmen milli takımımıza gönülden bağlıydık ,ancak taylan ve getirilen alman hoca nedeniyle bizleri milli takımımızdan da sovuttunuz tebrikler size .
    Cevapla
  • Ayhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam kim Allah ini severseniz ula TFF siz bizle Türkiye'ye dalga mı geçiyorsunuz sizin getirceginiz hoca ancak bu kadar olur gram kafanız calismiyor
    Cevapla
  • alman ekolü 2 yıl önce Şikayet Et
    ne yaparsanız yapın nereye giderseniz gidin. 2008 de öldürdüğünüz ruhu geri getirmediğiniz sürece bunlardan bi cacık olmaz. Alman milli takımı şu anda yeniden yapılanıyor geç kaldılar ama low 2002 den beri alman milli takımını yeni gelenlerle eklemledi , direkt eskileri kesmedi ki abi kardeş buyukleri nasıl hizmet ettiyse siz de oyle hizmet edin felsefesini yerleştirdi. 1 yada 2 yıllık bir yapılanma değil yıllar sürdü bu. sonuç 2014 te adam gibi şampiyonluk hem de eze eze. Alman milli takımı her zaman iyi olmuştur. ama kupayı iyi oynamak yetmiyor malesef. bizim eski ruhlu oyuncuları direkt 2008 den sonra silmek takımı bitirdi.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    bu federasyon hangi ülkeye hizmet ediyor yilmaz vural neyimize yetmiyor bana kalsa ülkede futbolu yasaklarim basaridan cok rezalet var
    Cevapla
  • neron 2 yıl önce Şikayet Et
    Mourinhoda gelse fayda etmez..türk insani futbol hakkinda yeteneksiz,,vücut yapisi futbola uygun degil bir kere.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle