İbrahim Toraman'dan Şenol Güneş açıklaması!

A Milli Takım'da yaşanan Şenol Güneş ayrılığı sonrası eski futbolcu İbrahim Toraman, yeni dönem için değerlendirmelerde bulundu.

İbrahim Toraman'dan Şenol Güneş açıklaması!
İbrahim Toraman'dan Şenol Güneş açıklaması!
GİRİŞ 10.09.2021 21:30 GÜNCELLEME 10.09.2021 21:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu, bugün teknik direktör Şenol Güneş'le yolların ayrıldığını duyurdu. 

Eski futbolcu İbrahim Toraman, A Milli Takım'da yaşanan ayrılık sonrası değerlendirmelerde bulundu.

İbrahim Toraman'ın açıklamaları:

"TAKIM HAVLU ATMIŞ GİBİYDİ"

Takımın ve Güneş'in performansını yeterli bulmadığını belirten Toraman, "Açıkçası üzüldüm, Şenol hoca çok değerli bir teknik adam. Son maçlara baktığımızda motivasyonsuzluk vardı. Tempo tutmadı takımda. Skor bazen istediğiniz gibi gelmeyebilir ama en azından mücadele edersiniz. Pes etmezsiniz ama ben nedense milli takımda hatta hocanın ruh halinde bunu göremedim. Havlu atmış gibiydi. Mücadele yoktu. Hem performansta hem müdahalede eksik kaldılar." dedi.

"ÖNEMLİ OLAN DÜNYA KUPASINA GİDEBİLMEK"

Toraman ayrıca, Güneş sonrası A Milli Takım'ın başına gelecek isimle ilgili ise; "Kritik bir Norveç karşılaşması var. Yabancı da Türk de olabilir teknik direktör. Önemli olan başarılı olup, dünya kupasına gidebilmek." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 6
  • TÜRKİYEM1 2 yıl önce Şikayet Et
    Dili olan konuşuyor. Takım dünya 3. oluyor, burada fransayı yeniyor birşey yok, hollandaya yeniliyor Şenol hocanın boynuna ip takıp asacaklar. Toraman bey ilk önce sen kendine bak öyle konuş. milli takımın başına geçecek kapasiten varmı. o hoca bir zamanlar seninde oynadığın takımı şampiyon yaptı. hoca futbolculara birşey söylemiyor ama federasyom bu hezimete karşı futbolcuların parasını bir ödemesin bak altından neler çıkacak. okafar tecrübeliler ilk defa top görmüş gibi oynadılar(istisnaları tenzih ediyorum).
    Cevapla
  • Rebelboy1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü Lucescu nun da dediği gibi milli takımın bel kemiği büyük takımlardır onlardan oyuncu alamıyorsun çünkü yok eeeh toplama kampı da ancak bu kadar iş yapar
    Cevapla
  • Konyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar kısa sürede ne oldu da bu takım ruhunu kaybetti diye soruyorum kendi kendime. Yenilirsin ama ezilmemelisin bizimle resmen dalga geçti Hollanda. Sebep olanlar utansın
    Cevapla
  • Abdullah 46/61 2 yıl önce Şikayet Et
    Sallamayan kaldı mı Şenol Hoca'ya Yılmaz Vural'da salladı...Konya'da Fransayı bu milli takım güzel oyunla yenmedi mi?...Bu işin içinde birşeyler var! Hatta bazı futbolcularda işin içinde olabilir!!!!!!!
    Cevapla
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Başka güzel oyun var mı? O turnuvada andorrayı son dk yenebildik, izlandayı hiç yenemedik. 2 maçla hemen büyütüyorsunuz takımı
    Cevapla
  • İrfan 2 yıl önce Şikayet Et
    Merhabalar 70 yaşındaki adamdan ne bekleniyor hata burada
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle