Marius Sumudica'dan Milli Takım'a yeşil ışık

Rumen teknik direktör Marius Sumudica, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş'in gönderilmesinin ardından Milli Takım'a yeşil ışık yaktı.

Marius Sumudica'dan Milli Takım'a yeşil ışık
Marius Sumudica'dan Milli Takım'a yeşil ışık
GİRİŞ 10.09.2021 20:25 GÜNCELLEME 10.09.2021 20:25
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Türkiye'de Kayserispor, Gaziantep ve Çaykur Rizespor'u çalıştıran Rumen teknik direktör Marius Sumudica, A Milli Takımı çalıştırmak istiyor.

Rumen gazeteci Emanuel Roşu'ya konuşan Sumudica, Türkiye A Milli Takımı Teknik Direktörü adayları arasında isminin geçmesinin kendisi için onur verici olduğunu söyleyerek, "Bu Türkiye'de işime saygı duyulduğunun bir göstergesi. Orada çalışmaktan gerçekten keyif aldım. Şenol Güneş harika bir antrenör. Kendisi beni Süper Lig'de takım çalıştırırken ziyaret etmişti ve aramızdaki uyumu takdir etmiştim. Türkiye büyük bir futbol ülkesi." ifadelerini kullandı.

"HAZIRIM"

50 yaşındaki teknik adam Süper Lig'den teklif alıp almadığına ilişkin ise "Kayserispor ve Gaziantep'te yakaladıklarımı tekrarlamak için bir sonraki adımıma dikkat etmem gerekiyor. Geleceğimi dikkatli bir şekilde değerlendiriyorum. Yeni bir mücadele için kendimi hazır hissediyorum." dedi.

YORUMLAR 25
  • PoYrAz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kendini ne zannediyor? sen kimsin ki milli takimin basina gecicen. Bizim kendi evlatlarimiz milli takimi rahatlikla yonetir
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın basına demeçlerinde sıkıntılar var tamam kabul… Yalnız çalıştırdığı Kayseri G.Antep, Ç.Rize takımlarında günün şartlarında hep başarılı oldu Bildiğim kadarıyla futbolcularla arası çok iyiydi. Onları sırf motive etmek için cebinden ekstra prim veriyordu Bu adam hırslı ve işini seven bir teknik adam
    Cevapla
  • Enes 2 yıl önce Şikayet Et
    Milli takımı değil alacağı milyonları hayal ediyordur
    Cevapla
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Normal Emre, sumidika,çoşkun nerde
    Cevapla
  • Musa sudutemiz 2 yıl önce Şikayet Et
    sanamı kaldı gevşek milli takım kim bunu dillendiriyosa oda gevşek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle