Depay: Aslında eğlendik...

Hollanda, 2022 Katar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Türkiye'yi 6-1 yendi. Memphis Depay 3 gol, 1 asistle maçın yıldızı oldu. Hollandalı oyuncu karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Depay: Aslında eğlendik...
Depay: Aslında eğlendik...
GİRİŞ 08.09.2021 00:17 GÜNCELLEME 08.09.2021 00:17
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Hollanda’nın Türkiye’yi 6-1 yendiği maçta üç gol atan Memphis Depay, karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede, “Sonuçla ilgili çok mutluyum. Aslında ilk maçın sonucunu vermek gerekiyordu. Kendimize güvenerek oynadık, aslında eğlendik. Türk seyirciler de güçlü destek verdiler. Daha iyi bir takımdık ve maçı iyi değerlendirdik” dedi.

Bundan sonraki maçlar için düşünceleri sorulan Hollandalı oyuncu, “Bizim için önemli bir adımdı. Bu büyük bir adım. Önümüzdeki ay için bize çok çok güzel fırsat verdi. İleri gidiyoruz, bunu devam ettireceğiz” yanıtını verdi.

Türkiyeyi yenen Hollanda, G Grubu'nda 13 puanla zirveye yerleşti.

 

YORUMLAR 18
  • sese 2 yıl önce Şikayet Et
    bişey yapmadınız kaldı zaten.
    Cevapla
  • Carsambali 2 yıl önce Şikayet Et
    Mac 2-0 olunca bizde Hollanda ya destek verdik.Bizde eglendik.Ne yapalim o kadar para verip bilet aldik maca gittik.Yedigimiz ekmege ihanet etmeyip Hollanda yi alkisladik,destek olduk.Bizimkilere de yaziklar olsun
    Cevapla
  • ALPASLAN 2 yıl önce Şikayet Et
    İlk maçta biz eğlenmiştik, ama onlar için daha eğlenceli oldu. Lucesku bu takımı kurdu, Şenol hoca birkaç yıl ekmeğini yedi, üstüne birşey koyamayınca böyle dağılırsın. Bence dinlen Şenol hoca...
    Cevapla
  • Kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı dağılın beyler D.D.D
    Cevapla
  • Gurbetci1905 2 yıl önce Şikayet Et
    eglenmenizde Emegi gecen TFF ve saz ekibini kutluyor basarilar diliyorummm!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle