İşte Milli Takım'a veda eden 4 isim!

11 Haziran'da Roma'daki İtalya maçıyla EURO 2020 açılışını yapacak olan A Milli Takım'da 4 futbolcu daha kamptan ayrıldı.

İşte Milli Takım'a veda eden 4 isim!
İşte Milli Takım'a veda eden 4 isim!
GİRİŞ 02.06.2021 01:08 GÜNCELLEME 02.06.2021 16:49
Bu Habere 174 Yorum Yapılmış

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, 30 kişilik geniş kamp kadrosunu 26'ya indirerek EURO 2020 kadrosunu netleştirdi.

Gökhan Akkan, Halil Akbunar, Efecan Karaca ve Mahmut Tekdemir, A Milli Takım'ın EURO 2020 kadrosundan çıkarıldı.

Milli Takım'ın 26 kişilik EURO 2020 kadrosu şöyle:

KALECİLER: Mert Günok, Uğurcan Çakır, Altay Bayındır

DEFANS: Zeki Çelik, Mert Müldür, Merih Demiral, Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Umut Meraş, Rıdvan Yılmaz

ORTA SAHA: Taylan Antalyalı, Dorukhan Toköz, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Orkun Kökçü, Yusuf Yazıcı, İrfan Can Kahveci, Hakan Çalhanoğlu

FORVET: Cengiz Ünder, Abdülkadir Ömür, Kerem Aktürkoğlu, Burak Yılmaz, Enes Ünal, Kenan Karaman, Halil İbrahim Dervişoğlu



Son hazırlık maçında rakip Moldova

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası öncesinde Antalya'da yaptığı hazırlık kampını tamamladı.

Bugün Almanya'ya giden A Milli Takım turnuva öncesi son hazırlık maçını yarın Paderborn kentinde Moldova ile yapacak.

Açılış maçında İtalya ile karşılaşacağız

EURO 2020'de A Grubu'nda mücadele edecek milli takım, 11 Haziran Cuma günü TSİ 22.00'de Roma Olimpiyat Stadı'nda İtalya ile turnuvanın açılış karşılaşmasına çıkacak.

Gruptaki diğer karşılaşmalar için 12 Haziran'da Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye gidecek Milli Takım kafilesi, Fairmont Bakü Flame Towers'ta kalacak. Milliler, 16 Haziran'da Galler, 20 Haziran'da ise İsviçre ile karşılaşacak. Bakü Olimpiyat Stadı'nın ev sahipliğinde oynanacak iki müsabaka da TSİ 19.00'da başlayacak.

YORUMLAR 174
  • Taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    Şenol Güneş ve yandaşları destekler sizde oynarsınız takımın yeni adı Şenol Güneş ego spor!
    Cevapla
  • Sakarya 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu hoca ucuz kahramanlık peşinde ülkemizde federasyon da yok varsa da bir iki takımı yüceltme peşinde kısacası yeni çiftlik bank!
    Cevapla
  • Taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    Fark etmez bence hepiniz veda edin!
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Şenol Hocaya akıl veren abiler cipsi kolayı alıp keyfini çıkarın yormayın kafanızı :) Size kalsa kadro için genel seçime gitmemiz lazım puahahah
    Cevapla
  • Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    Milli takim birilerinin babasinin ciftligi degil.TFF de birilerinin temsil kurumu degil,Turkiye nin kurumudur.Burada milli takimi ve Senol Gunes'i elestiriyor diye hakaret edemezsiniz.Milli takim bizim hepimizin.Tabiki sectigi oyunculari elestircez.Ne yani elestirmek yasak mi!Aldigi bircok oyuncu milli formayi haketmiyor.Sadece siz mi futbol biliyosunuz.Haksizlik yapti Senol Gunes.Mert Gunok bu sene ne oynadi?Biz bunu deyince cok bilmislikmi tasliyoz.Abdulkadir TS de ne yapti bu sezon?Halik Akpunar'a yazik degilmi.Ridvan,Cengiz,Enes,Kerem'in yerine bir bakin hangi hakeden oyuncular gitmeliydi.Tabiki elestircez.Bu milli takim Senol Gunes,F.Terim'in ego yerleri degil.Bizim milli takimimiz..
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabi Şenol hocada bu turnuvada sıfır çekelim arupada yerlerde sürüneli diye seti bu kadroyu. Senin kadar düşünemedi.,sırf ülke futbolu batsın diye bu kadroyu seçti hain şenol
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle