Milli Takım'ı bekleyen büyük tehlike!

Avrupa Süper Ligi gerçekleştirilirse Merih Demiral, Ozan Kabak ve Hakan Çalhanoğlu yazın düzenlenecek Euro2020'de görev alamayacak.

Milli Takım'ı bekleyen büyük tehlike!
Milli Takım'ı bekleyen büyük tehlike!
GİRİŞ 19.04.2021 15:45 GÜNCELLEME 19.04.2021 15:49
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Avrupa'daki 12 büyük kulübün Avrupa Süper Ligi'ni dün tanıtmasıyla ortalık karıştı. Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Juventus, Milan, Inter, Manchester City, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Tottenham ve Arsenal'in kurucusu olduğu yeni lig, Avrupa futbolunu birbirine düşürdü.

Avrupa Süper Ligi nedir?

Bunun üzerine FIFA, UEFA, Serie A, Premier Lig ve La Liga yönetimi, bu 12 kulübe karşı bildiri yayınladı. Avrupa Süper Ligi'nin diretilmesinin devam etmesi halinde bu turnuvaya katılan takımlar için FIFA, "İlgili kulüplerin; ulusal, kıtasal veya uluslararası düzeydeki başka herhangi bir organizasyona katılması yasaklanacaktır. Oyuncularının, milli takımda oynamasına dahi izin verilmeyebilir." paylaşımını yaptı.

Eğer Avrupa Süper Ligi gerçekleştirilirse ve Merih Demiral Juventus'ta, Ozan Kabak Liverpool'da ve Hakan Çalhanoğlu Milan'da forma giymeye devam ederse yazın düzenlenecek Euro2020'de görev alamayacak.

YORUMLAR 9
  • oguz 3 yıl önce Şikayet Et
    saçma bi karar bundan dönecektir uefa bence federasyonlar katılan o takımlara ceza uygulamalı ligden atmalı maçlarını oynatmamalı futbolculara böyle kota konmaz adamların eli kolu baglı yapacak birşeyleri yokkkk
    Cevapla
  • Fener 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence üç futbolcunun olmayışı kayıp değildir ozan kabak geç, bence biraz hakan gerisi hikaye
    Cevapla
  • kesinlikle 3 yıl önce Şikayet Et
    milli futbolcular ayrılır takımdan bence , bakalim bizde ilk ayrılıkçı tataftarlari ve vatanını satan bizi de alın diye yalvaracak takim kim olacak, bir ip ucu (g) bence
    Cevapla
  • Yasir gün 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal. Eski köye yeni adet olmaz.
    Cevapla
  • Zavadak 3 yıl önce Şikayet Et
    InsAllah kurulur avrupa super ligi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle