Frank de Boer'dan Türkiye övgüsü

2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda A Milli Takımımız ile maç yapacak Hollanda'da teknik direktörü Frank de Boer, basın toplantısı düzenledi.

Frank de Boer'dan Türkiye övgüsü
Frank de Boer'dan Türkiye övgüsü
GİRİŞ 23.03.2021 15:12 GÜNCELLEME 23.03.2021 23:29
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

A Milli Takımımız 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ilk maçında Hollanda ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Hollanda Teknik Direktörü Frank de Boer, maç öncesi basın toplantısı düzenledi.

Frank de Boer, "Wout Weghorst birlikte iyi işler yaptık. Bir karar verdik ve Wout Weghorst şu an aramızda değil. En zor kararımdı. Koronavirüse ilgili her ülke sorun yaşıyor. Pek fazla antrenman yapamıyorsunuz, analizlerle bir karar vermek zorundasınız. Türkiye iyi oyunculardan oluşan bir ülke. Türkiye'de şu an iyi oyuncular var. Özellikle Hakan Çalhanoğlu'ndan bahsedebiliriz. Onun dışında da çok iyi oyuncuları var. Türkiye'de 6 ay oynadım, orada harika taraftarlar gördüm. Türkiye'nin şu an taraftarsız oynayacak olması, onlar için dezavantaj olabilir. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi büyük kulüplerin muhteşem kitleleri var" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR 6
  • Rıdvan 3 yıl önce Şikayet Et
    A milli lerin maça mutlaka seyirci alınmalı stad kapasitesi nin %10 alınsa yeter.
    Cevapla
  • Yılmaztürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu av rupalılar ne zaman bizi övseler bir düzine gol atıp gidiyorlar inanmayanlar geçmişe baksınlar hatırlıyorum da m.united GS den kızartma yapacağız demişti İngiltere'de kendileri kızarmıştı,Türk sporcusu agresifleştiği zaman daha başarılı oluyor diye düşünüyorum
    Cevapla
  • hihi 3 yıl önce Şikayet Et
    ...Terim'in taktik bilgisinin yetersizliğini ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ümit etmek olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi... (Andrea Pirlo)
    Cevapla
  • Attila 3 yıl önce Şikayet Et
    Müthiş taktik dehası Pirlo'yu da Juve'de gördük.
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    frank de boer : terimden futbolun nasıl oynanmayacağını öğrendim
    Cevapla
  • Bjk 3 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir tespit
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle