A Milli Futbol Takımı küme düştü

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup altıncı ve son maçında deplasmanda Macaristan 2-0 kaybetti ve küme düştü.

A Milli Futbol Takımı küme düştü
A Milli Futbol Takımı küme düştü
GİRİŞ 19.11.2020 00:37 GÜNCELLEME 19.11.2020 00:51
Bu Habere 190 Yorum Yapılmış

Macaristan'la Türkiye Puskas Arena'da karşı karşıya geldi. Müsabakayı Macaristan 2-0 kazandı.

İlk yarıda iki ekip de pozisyona girmekte zorlandı ve soyunma odasına 0-0 eşitlikle girildi.

İkinci yarıda Macaristan, 57. dakikada Siger'in golüyle öne geçti. Macaristan'da Varga 90+5'te kaydettiği golle farkı 2'ye çıkardı ve maçın sonucunu ilan etti.

Bu sonuçla ay-yıldızlı ekip, grubu 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 6 puanda tamamlayarak son sırada tamamladı ve küme düştü. Grupta diğer maçta Sırbistan, Rusya'yı 5-0 yendi. Ay-yıldızlı ekip, Macaristan karşısında galip gelseydi grubu lider tamamlayıp A Ligi'ne yükselecekti. Beraberlik halinde ise yoluna B Ligi'nde devam edecekti. Milliler Macaristan yenilgisinin ardından C Ligi'ne düştü. 

 

UEFA Uluslar Ligi Grup 3 Puan Durumu:

11 puan | Macaristan

8 puan | Rusya

6 puan | Sırbistan

6 puan | TÜRKİYE

A Milli Takım'ın C Ligi'ndeki muhtemel rakipleri ise şöyle:

Faroe Adaları, Cebelitarık, Lüksemburg, Azerbaycan, Makedonya, Gürcistan, Yunanistan, Kosova, Beyaz Rusya, Litvanya, Bulgaristan, Slovakya, Kuzey İrlanda

 

 

YORUMLAR 190
  • yüksel 3 yıl önce Şikayet Et
    merak etmeyin her zaman A,B,C ve emin olun D planımız vardır....
    Cevapla
  • (O KADAR) 3 yıl önce Şikayet Et
    ŞİMDİ,,,,,, FİFAYA UEFAYA GİTMEK İSTİYORMUŞ ÖYLELERİ,,,((MAÇLAR İNCELEMEYE ALINSIN İSTİYORMUŞ)) İSTEMEDİKLERİ YERE KİMSE GİTMESİN,,,,,,,,,,””hakANaRCA””(ESTAĞFUĞRULLAH EL AZİM),,,,istediği yere gitmeyen DE BU ALEME BULAŞMASIN… (O KADAR)
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Şenol Efendi, Beşiktaş'ta da aynı inatçı kafayla iş yaptı. Hakan Çalhanoğlu'nu ne yaptı da her maç oynattın? Oyuncu değiştirmeyi bilmeyen beyefendi.
    Cevapla
  • Ayhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatanım için üzüldüm. Bu oynayan futbolcuların 70% ile ancak Z liginde oynarız. Biz bu işi beçeremiyoruz, daha rezil olmaktansa Türkiye'nin şarkı yarışmalarına katılmadığı gibi Futbolu da bırakması en güzel çözümdür.
    Cevapla
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    aradığım yorum...
    Cevapla
  • hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    hakan çalhanoğlu ne iş yapar bu takımda. kırk yılın başı bir frikik olacak da topa iyi vuracak da gol olacak. yok böyle bir futbol anlayışı. sokaktan on bir geç toplasan bunlardan daha kaliteli futbol oynarlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle