Mert Hakan: "Ülkemizi mutlu etmek isterdik"

Milli forma ile ilk maçına çıkan Mert Hakan Yandaş, Macaristan maçının ardından konuştu.

Mert Hakan: "Ülkemizi mutlu etmek isterdik"
Mert Hakan: "Ülkemizi mutlu etmek isterdik"
GİRİŞ 04.09.2020 00:26 GÜNCELLEME 04.09.2020 00:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli Takımımızın Macaristan ile karşı karşıya geldiği karşılaşmanın ardından Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş maçın ardından açıklamada bulundu.

Yandaş maç sonu açıklamasında kazanamamalarının nedenini hazır olmamalarına bağladı. Mert Hakan açıklamasında, "Uzun süre sahalarda değildik. Halkımız milli takımı özlemişti. Bu kötü günlerde halkımızı mutlu etmek isterdik. Macar Ligi erken başladı. Biz hazır değildik ama bu bahane değil tabii ki." ifadelerini kullandı.

Milli formayla ilk maçına çıktığı için Şenol Güneş'e teşekkür eden Yandaş, "Sivas'a geldiğim için çok mutluyum, özlemiştim. Yeni bir başlangıç oldu. Milli Takım'da ilk maçımdı. Hocama da teşekür ederim. Alışma sürecim. İlk maçım, ilk heyecan. Çok daha iyi olabilirdi. Bundan sonra çok daha iyi olacağının sözünü veriyorum." diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR 2
  • FenerAgla 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam dün geldi bugün milli takımda. Hayırdır Şenol hoca, Ali koç Acun medya aracılığıyla senindemi kafanımı bulandırdı! Bu adam topcu değil....
    Cevapla
  • Milli ruh 3 yıl önce Şikayet Et
    Etseydiniz o zaman. Sizdeki sorun Sivas Kongresi ruhunu idrak edememek aslında. Ucunda para değil milli ruh olduğunu idrak etseniz bu böyle olmazdı. umarım bu size ders olmuştur milli ruha sahip olmayanın milli takımda yeri olmamalı o kadar
    Cevapla