Avusturya'dan Mert Müldür hamlesi!

Daha önce hazırlık maçlarında forma giydiği için Avusturya Milli Takımı'nda oynama şansı bulunan Mert Müldür için Franco Foda harekete geçti

Avusturya'dan Mert Müldür hamlesi!
Avusturya'dan Mert Müldür hamlesi!
GİRİŞ 11.11.2019 12:17 GÜNCELLEME 11.11.2019 12:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yaz ayı transfer döneminde üç büyüklerin peşinden koştuğu, fakat 5 milyon Euro bonservis bedeliyle Sassuolo'ya imza atan Mert Müldür için Franco Foda'nın araya girdiği, tecrübeli teknik adamın yetenekli stopere Avusturya Milli Takım forması giydirmek için girişimlere başladığı öğrenildi.

 

 

MERT MÜLDÜR, ŞENOL GÜNEŞ'İ ARADI

Rapid Wien alt yapısından çıkarak A Takıma kadar yükselen, geçtiğimiz sezon BundesLiga ve UEFA Avrupa Ligi'nde 39 maça çıkan Mert Müldür sergilediği başarılı performansla İtalyan ekibi Sassuolo'ya transfer olurken, 20 yaşındaki yetenekli stoperin Serie A'da da 6 maçta görev alması Franco Foda'yı harekete geçirdi.

Daha önce 2 kez Türkiye Milli Takımı'na seçilen, fakat hazırlık maçlarında forma giydiği için hala Avusturya Milli Takım'ında oynama şansı bulunan Mert Müldür'ü sık sık arayan Foda'nın futbolcuyla birebir görüştüğü ortaya çıkarken, Mert'in durumu Şenol Güneş'e ilettiği ortaya çıktı.

 

 


'Türkiye Milli Takımı'nda oynamak istiyorum' diyen Mert Müldür'ün Şenol Güneş'in atacağı adım merakla beklediği öğrenilirken, tercih edilmemesi halinde oyuncunun kariyerini Avusturya Milli Takımı'nda sürdüreceği bildirildi.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 4
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaçırmayın bu gençleri niye elin Avusturyalısı için oynasın ?
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Mert müldür sadece stoper degil , beklerde ve kanatlardada oynayabiliyor. Milli Takim kacirmamali
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    burada sorumluluk futbolcunun kendisinde %99 kendisinde,%1 sorumluluk milli takım teknik direktöründe.kısacası arz talep meselesi...ha birde şöyle oyuncular var milli davet olduğu halde tamam anlaştık deyip sonra BULUNDUKLARI ÜLKELERİNDEKİ takımı seçen oyucular var.bu da onlardan olmasın!!!!inşallah olmaz...
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcu teknik direktörü arıyor beni al diye.Milli takım kurmayları ne iş yapar sorarim
    Cevapla