Şota: Türkçe bildiğimden utandım!

Kasımpaşa teknik direktörü Şota Arveladze, Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada kendisine küfür edildiğini söyledi.

GİRİŞ 24.02.2013 21:23 GÜNCELLEME 25.02.2013 09:44
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kasımpaşa teknik direktörü Şota Arveladze, Fenerbahçe maçının ardından açıklamada bulundu.

Maçla ilgili değerlendirmesini kısa tutan Gürcü hoca, "Söyleyeceğimiz fazla bir şey yok. Biraz daha futbol oynanması gerekiyordu. İkinci yarıda hiç top tutamadık. Eksikliğimiz buydu." ifadelerini kullandı.

Maçın ardından karşılaşma sırasında kendisine küfür edildiğini söyleyen Arveladze, "İlk defa Türkçe bilmeseydim dedim. Bu kadar küfür hiç duymamıştım. Bu kadar fazla küfür eden futbolcuları bir arada gördüm. Niye Türkçe biliyorum diye sordum. Oyuncular bize küfür ediyor. Helal olsun." ifadelerini kullandı.

Küfür edenleri görmediğini, sadece duyduğunu da sözlerine ekleyen Gürcü hoca, "Burası Türkiye, Avrupa standartlarında oynanıyor. Bize 2 metreden ana avrat küfür edilmesi de biraz ağır oluyor. Türkçe bildiğim için duydum sadece. Kimin ettiğini duyamadım." dedi.

Maça damga vuran penaltı kararı ile ilgili Arveladze şunları söyledi: "Penaltı için ne diyeyim, herkes gördü zaten. Hakeme kötü demek istemiyorum ama çok hafif bir penaltı oldu. Seyirciyi etkisi altına aldı."

YORUMLAR 8
  • Mahmut Altunkaynak 11 yıl önce Şikayet Et
    Kem söz sahibine aittir.. Abdullah b. Amr (r.a.)’dan nakledildiğine göre Allah Rasulü (s.a.s.) şöyle buyurmuştur: “Büyük günahların en büyüklerinden birisi kişinin ana-babasına lanet etmesidir. “Ey Allah’ın elçisi! Nasıl olur da kişi ana-babasına lanet eder!” denilince Hz. Peygamber, “Bir adam, başka bir adamın babasına söver, o da onun babasına ve annesine söver.” buyurdu. (Buhârî, Edeb, 4.)
    Cevapla
  • Mehmet Yenici 11 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef ki... Toplumumuzda insanlıktan uzaklaşmak için yoğun çaba sarfeden fanatikler mevcut.
    Cevapla
  • bgungor 11 yıl önce Şikayet Et
    Dikkati yenilgiye deyilde başka yere çekiyor. Saklanma delikanlı ol çık adam gibi topunu oyna bak biz adama böyle k yrz de cevap futbol la olur mahalle çocukları gibi ama bana etti dedikodu yapma türk futbolu icraat ister senin gibi türkiyede çook var.FUTBOLA katkı yap. Türk antranörleri iş bulamıyor sen götür dövüzü keka.
    Cevapla
  • METİN AKARSU 11 yıl önce Şikayet Et
    Balık Hafızası.... Türk Futbolunda artık yüzler değişmelidir. Fatih Terimin kendi sporcusuna ettiği küfürleri tvde onca insan karşısında ağzından salyaları akıyordu küfür ederken. hemen ört pas edildi niye ayyuka çıkartılmadıda bu sayede küfürün önüne geçilmedi? hee pardon Federasyon FenerBahçeye çalışırdı dimi :) soryy
    Cevapla
  • yasar ates 11 yıl önce Şikayet Et
    ağzı olan konuşuyor.. ilk defa bu kadar çok futbolcu küfür ediyor diyor. sonra da kim etti görmedim duydum diyor. bu ne yaman çelişki şota,­
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle