Galatasaray'ın eski yıldızı Yasin Öztekin 39 yaşında 3. Lig ekibine imza attı!
39 yaşındaki milli futbolcu Yasin Öztekin, sürpriz bir transfer imza attı. Deneyimli kanat oyuncusu. 3. Lig ekibi Uşakspor'a transfer oldu.
GİRİŞ 20.08.2026 13:16
GÜNCELLEME 20.08.2026 14:05
3. Lig 2. Grup'ta yeni sezon öncesi kadrosunu tepeden tırnağa değiştiren Uşakspor, eski milli yıldız Yasin Öztekin'e gecikmeli olarak kavuştu. Mayıs ayında ismi Uşakspor'la anılan 39 yaşındaki sağ kanat oyuncusu yönetimle anlaşarak takıma katıldı.
Yönetimini amatör lige düşen İzmir Çoruhlu FK'nin de başkanlığını yapan Ahmet Çoruhlu'nun devraldığı Uşak, bu takımdan 5. takviyesini yaptı.

Almanya'da Borussia Dortmund'da kariyerine başlayan Yasin, Süper Lig'de yıllarca Galatasaray ve Trabzonspor gibi takımlarda da forma giyerek şampiyonluk yaşamıştı.
Yasin Öztekin, geçen sezon 3. Lig'de ilk yarıda Yalova FK, 2. yarıda ise Çoruhlu FK'de 6'şar gol atmıştı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL