Amatör Lig'in Bayern Münih'i! Mağlubiyet ne bilmiyorlar

Bölgesel Amatör Lig 8’inci Grup’ta mücadele eden Gaziemir Spor, hafta sonu derbide İzmirspor’u geçerek namağlup liderliğini sürdürdü.

Amatör Lig'in Bayern Münih'i! Mağlubiyet ne bilmiyorlar
Amatör Lig'in Bayern Münih'i! Mağlubiyet ne bilmiyorlar
GİRİŞ 10.12.2025 23:46 GÜNCELLEME 10.12.2025 23:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bu sezon yükseldiği Bölgesel Amatör Lig 8’inci Grup’ta iyi bir başlangıç yapan Gaziemir Spor, geçtiğimiz hafta sonu derbide İzmirspor’u deplasmanında tek golle geçmeyi başardı.

9 maçta 8 galibiyet 1 beraberlikle 25 puana ulaşıp namağlup liderliğini sürdüren İzmir temsilcisinde teknik direktör Ulaş Şırlancı, "Zorlu bir deplasmandan 3 puan çıkararak namağlup liderliğimizi sürdürüyoruz. Çok önemli bir üç puanı hanemize yazdırdık. Ancak bu maç geride kaldı. Şimdi yarın oynayacağımız Ödemişspor maçına kilitlendik. Rehavete kapılmadan maç maç giderek koyduğumuz hedefe ulaşmak istiyoruz. Bu ligde kolay maç yok ama oyuncularımıza güvenimiz tam" dedi. Gaziemir Spor yarın evinde Ödemişsspor’u konuk edecek. Gaziemir İlçe Stadı’nda oynanacak olan maç saat 14.00’te başlayacak.

KAYNAK: DHA
Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Asabiabi 1 ay önce Şikayet Et
    Gaziemirsporumuza başarılar diliyorum.haftaya önemli deplasmanımız var.
    Cevapla
  • efsane beşiktaşlı 1 ay önce Şikayet Et
    bende 1997 orda askerdim söför olarak 45 gün acemi birliği özellikle bir tepe var orada asker.... tepesi yapan bilir
    Cevapla
  • MuhammedAli 1 ay önce Şikayet Et
    Ben 1986 da dogdum dayi Rabbim sana saglikli uzun ömürler versin
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Başarılar Diliyorum Benim Acemi Birliği Yaptığım Yer 1986 da
    Cevapla