1. Lig ekibi Süper Lig ateşini yaktı! 'Şimdi şampiyonluğa oynuyoruz'

Amed Sportif Faaliyetler'in teknik direktörü Sinan Kaloğlu, "3 puandan çok takımın mağlup durumdan galip duruma gelmesiyle maçı koparma istek ve arzusu beni daha çok mutlu etti. Şimdi şampiyonluğa oynuyoruz." dedi.

1. Lig ekibi Süper Lig ateşini yaktı! 'Şimdi şampiyonluğa oynuyoruz'
1. Lig ekibi Süper Lig ateşini yaktı! 'Şimdi şampiyonluğa oynuyoruz'
GİRİŞ 28.11.2025 21:55 GÜNCELLEME 28.11.2025 22:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trendyol 1. Lig'in 15. haftasında Amed, sahasında Erokspor'u konuk etti. Amed, mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.

Amed Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok güzel bir karşılaşma olduğunu belirterek, her iki takımın oyuncularını ve teknik ekibi tebrik etti.

Karşılaşmada mücadele gücünün çok yüksek olduğunu ifade eden Kaloğlu, şunları kaydetti:

"OYUNUN MUTLAK HAKİMİ BİZDİK"

"Oyunun temposu genel olarak iyiydi. Gerçekten iki takım da iyi mücadele etti. Oyunun başından sonuna kadar baktığımızda mutlak hakimi bizdik. Bu karşılaşmayı almak için çok iyi hazırlandık. Rakibimiz bu ligin hızlı çıkan takımlarından, iyi bir geçiş yapan, kontratağı çok iyi yapan, hızlı oyunculara sahip olan bir takım. 1-0 mağlup olarak ilk yarıyı kapattık. Devre arasında tabii takımın ilk yarıdaki göstermiş olduğu o tempo, istek ve arzusu maçı çevireceğimizi gösterdi. 2 gol bulduk ve kazandık."

"ŞİMDİ ŞAMPİYONLUĞA OYNUYORUZ"

Hakemin maçı iyi yönettiğini belirten Kaloğlu, "3 puandan çok takımın mağlup durumdan galip duruma gelmesiyle maçı koparma istek ve arzusu beni daha çok mutlu etti. Şimdi şampiyonluğa oynuyoruz. Tabii ki bazı kayıplar ve kötü oyunlar olacak ama sürecin içinden daha ziyade sürecin sonunda önemli olan üst lige çıkmak, şampiyon olmak. O yüzden daha çok birlikteliğe tüm camia olarak daha çok birlikteliğe, daha çok bir fedakarlığa ve sabra ihtiyacımız var. Bu takım inşallah sezon sonu bir üst lige çıkacak." dedi.

Ahmet Polat Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Tamam paşam tamam ağam hepimiz tek bayrak tek millet yetmez tek yemek aynı elbise aynı şapkayı bile giyeriz senin gönlün sağolsun ayıp ediyon
    Cevapla
  • Osmanlı tokadı 2 saat önce Şikayet Et
    Gönlüm yükselememesinden yana eğerki tek bayrak alarak Türkiye Cumhuriyeti bayrağını kabul ediyorlarsa sıkıntı yok.
    Cevapla