Yeniden Refahlı belediye başkanı kentin takımını yalnız bıraktı: Destek veremem

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin aldığı Şanlıurfaspor kombine kartlarını iade ettiği iddiası ortalığı karıştırdı.

GİRİŞ 20.06.2025 15:45 GÜNCELLEME 20.06.2025 15:45
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Şanlıurfaspor Kulübü, yayımladığı bir yazılı açıklamayla Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin "Şanlıurfaspor’a destek veremem" diyerek aldığı kombine kartlarını iade ettiğini iddia etti.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kamuoyuna üzüntüyle duyurulur. Bugün, bizleri ve camiamızı derinden üzen bir gelişme yaşanmıştır. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve 12 ilçe belediye başkanı, kulübümüze destek amacıyla, satılmak üzere kombine kartı alarak Şanlıurfaspor’un yanında olduklarını göstermiştir ancak yalnızca Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Benim futbol takımım var, Şanlıurfaspor’a destek veremem" diyerek 20 gün önce teslim aldığı kombine kartlarını 20 gün sonra iade etmiştir. Bu tutum, sadece Şanlıurfaspor'u değil, şampiyonluk yolunda kenetlenen tüm camiamızı ve bu arma için hiçbir karşılık beklemeden emek veren binlerce taraftarımızı derinden üzmüştür. Şanlıurfaspor, bu şehrin ortak değeridir. Bu sürecin değerlendirmesini kamuoyunun takdirine sunuyoruz" denildi.

Öte yandan Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin "Şanlıurfaspor’a destek veremem" sözünün hem taraftardan hem de kentte yaşayan vatandaşlardan büyük bir tepki aldığı belirtildi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 31
  • Mustafa 1 saat önce Şikayet Et
    Belediyelerin işi halka hizmettir halkın cebinden aldığını futbol kulüplerine bağışlamak değil devlet bu konuda daha önceden bir kanun çıkardı ama kanun çıktığı ile kaldı adam top oynayıp para kazanacak parsini belediye verecek benim halkım az hizmet alacak ne güzel dünya parası olan kulüp kurşun olmayan kurmasin cokmu lazımdı futbol ne başarımız varki
    Cevapla
  • İslam Kardeşliği 2 saat önce Şikayet Et
    Başkanı tebrik ediyorum. Yerel yönetimler elini futboldan çekmeli.
    Cevapla
  • 0155 2 saat önce Şikayet Et
    Kesinlikle katılıyorum milletin parasını futbola niye versin...zaten futbolcu parasını alıyor birde millletten alıyor başkan iyi yapmış.
    Cevapla
  • Volkan 3 saat önce Şikayet Et
    Tebrikler milletin parasını futbolculara peşkeş çe6km
    Cevapla
  • sansal 3 saat önce Şikayet Et
    Tebrikler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle