Galatasaray'ın 'Şampiyon' ismiydi: 38 yaşında 21 gol attı, Süper Lig'e göz kırptı

Bu sezon Bucaspor 1928'de kariyerinin en skorer sezonunu geçiren Yasin Öztekin kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 07.05.2025 15:00 GÜNCELLEME 07.05.2025 15:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İzmir ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda noktalanacak olan Yasin Öztekin, hazırım mesajı verdi ve Süper Lig'den teklif beklediğini belirtti.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bucaspor 1928 forması giyen Yasin Öztekin, NTV'nin sorularını yanıtladı.

Attığı 21 gol ve yaptığı 2 asistle 38 yaşında kariyerinin en skorer sezonunu geçiren Yasin Öztekin, performansından memnun.

"Kendimi gerçekten iyi hissediyorum"

Kendine iyi baktığını ifade eden deneyimli futbolcu, "38 yaşıma rağmen kendimi gerçekten iyi hissediyorum. Kendime bakmayı, disiplinli, özverili, çalışkan olmayı ve odaklanmayı seviyorum. Futboldan keyif alıyorum. Her sahaya çıktığımda elimden geleni yapıp, takıma yardımcı olmak istedim. Forvet oynadığım için gol yollarında katkı sağlamaya çalıştım. Bunu da gayet iyi yaptığımı düşünüyorum. Her sahaya çıktığımda keyif alarak, zor günlerimiz de inişli çıkışlı zamanlarımız da olsa iyi işler yaptığımı düşünüyorum" dedi.

Süper Lig'de bir kez daha "oynama hedefi" var

Yeniden Süper Lig'de oynama hedefini dile getiren Yasin Öztekin, "Evet, fiziksel ve zihinsel olarak kendimi hazır hissediyorum. Süper Lig'e bir kez daha odaklanıp istekli, arzulu şekilde, özel hocamla birlikte çalışıp oynama hedefim var. Futbolda yaşın hiçbir önemi olmadığını sadece istek, arzu ve çok çalışmayla başarılı olunabileceğini Türkiye'ye göstermek istiyorum. Çocuklara, gençlere örnek olmak istiyorum. Eğer ülkemizde böyle bir kulüp çıkarsa seve seve hem kendime hem de herkese bunu göstermek istiyorum" şeklinde konuştu.

"Başarı kendiliğinden gelmiyor"

Okan Buruk'un iyi iş çıkardığını söyleyen Öztekin, "Okan Hoca son 2 senedir şampiyon oluyor, bu sene de olacak. Başarı kendiliğinden gelmiyor. Mutlaka iyi yaptığı, yönettiği bir şeyler vardır. Bir insan öyle kolay kolay başarılı olamaz. 3 kere arka arkaya şampiyon olamaz. Okan hocamızı tebrik ediyorum, gayet iyi yönettiğini düşünüyorum. Hem Avrupa hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası'nda iyi işler yaptığını düşünüyorum. Her hocanın zaafları vardır, her insanın olduğu gibi ancak iyi ve güçlü yönleri de vardır. İletişim, antrenman, taktik, oyuncuları hazır tutma konusunda gerçekten iyi işler yaptığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Öztekin, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'taki 19 golüyle gol krallığı yarışında Ankara Demirspor'dan Güney Tutcuoğlu ile birlikte ilk sırayı paylaşıyor.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 3
  • vatandaş 15 saat önce Şikayet Et
    avrupada rezil oldu.yaranmaya çalış bakalım
    Cevapla
  • Murat 12 saat önce Şikayet Et
    Avrupa'da başarı için para lazım oda turkiyedeki kuluplerde yok kendi liginde takim sanpiyonmu basarilimi ona bakacaksin seneyede bu takıma takviye yapılırsa kadro korunursa sanpiyon olur oturmuş takim
    Cevapla
  • Serkan 13 saat önce Şikayet Et
    Hem Avrupa'da hem Türkiye'de rezil olan kulüpler var malum. 3 kupa hayaliyle sezona flaş girişler yapıp kanatlanan, sonrasında yapısal arızalar sebebiyle liderin arkasından nal toplayan ama kabahati muhayyel yapılarda arayanlar. Siz onlara odaklanın bence.
    Cevapla