3. Lig'e düşen efsaneye bir kötü haber daha: 5 yıl önceki dosya açıldı

FIFA, 2022'den bu yana transfer yasaklısı olan siyah-beyazlı kulübe nisan ayında 3 dönem daha transfer yasağı uygulamıştı.

3. Lig'e düşen efsaneye bir kötü haber daha: 5 yıl önceki dosya açıldı
3. Lig'e düşen efsaneye bir kötü haber daha: 5 yıl önceki dosya açıldı
GİRİŞ 25.04.2025 13:03 GÜNCELLEME 25.04.2025 13:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

2'nci Lig Beyaz Grup'ta geçen hafta evinde Kepez Spor'la 1-1 berabere kalarak bitime 2 hafta kala küme düşmesi kesinleşen Altay, eski Brezilyalı oyuncusu William De Amorim'e olan 466 bin Euro ve 20 bin İsviçre Frangı borcu nedeniyle puan silme cezasıyla karşı karşıya kaldı.

Bu sezon 3 puanı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından silinen İzmir ekibi şimdi de FIFA'dan puan silme cezası alacak.

Takım küme düşünce Amorim'le 24 Nisan'a kadar verilen sürede ödeme konusunda anlaşma sağlanmadı.

FIFA'nın oyuncuyla anlaşma sağlanmaması nedeniyle siyah-beyazlı kulübe 6 puan silme cezası vermesi bekleniyor.

Önümüzdeki sezon 3'üncü Lig'de mücadele edecek Altay'da camia önderleri cezanın bu sezon işlenmesini ümit ediyor.

Altay yeni sezonda da borçlarını ödemezse küme düşürmeye kadar varan ağır cezalarla karşı karşıya kalma tehlikesi yaşayacak.

FIFA, 2022'den bu yana transfer yasaklısı olan siyah-beyazlı kulübe nisan ayında 3 dönem daha transfer yasağı uygulamıştı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 5
  • Ziyaretçi 1 ay önce Şikayet Et
    Turk futbolu nun acıklı hali
    Cevapla
  • Xxl 1 ay önce Şikayet Et
    Adam bir maç oynamadan 466 bin avro ve 20 bin frank tazminat nasıl olur ya bu adamı kim transfer etti. Süper lig de iken okadar çok yabancı futbolcu aldırdıki denizli resmen batağa sürükledi şimdi ise yan çiziyorlar hiçmi vicdanınız sızlamadı.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Önüne geleni alırsan imza atarsan sonuç bu olur
    Cevapla
  • gurbet 1 ay önce Şikayet Et
    trasfermarkt'dan baktim, adam altay da sadece 3 maca çıkmış, valla buna rağmen cok iyi para, helal ossun
    Cevapla
  • Dersalmaz 1 ay önce Şikayet Et
    Yerli olsun, topcu bizim olsun. Elin yabancısına milyon dolarları vermeyelim.
    Cevapla