Bu hareket genç bir futbolcuya ilham oldu, kırmızı kart gördü: 'Hocam ben ne yaptım?'

Karabük’te düzenlenen U18 Türkiye Futbol Şampiyonası’nın açılış maçında Bartın Gençlerbirliği ile Bolu temsilcisi Kıbrıscıkspor mücadelesinde yaşanan gol sevinci ortalığı karıştırdı.

Bu hareket genç bir futbolcuya ilham oldu, kırmızı kart gördü: 'Hocam ben ne yaptım?'
Bu hareket genç bir futbolcuya ilham oldu, kırmızı kart gördü: 'Hocam ben ne yaptım?'
GİRİŞ 24.04.2025 17:42 GÜNCELLEME 24.04.2025 18:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bartın Gençlerbirliği ile Kıbrıscıkspor U18 Türkiye Futbol Şampiyonası çerçevesinde Onur Futbol Sahasında karşı karşıya geldi.

Bartın temsilcisinin 1-0 önde götürdüğü karşılaşmada Kıbrıscıkspor’un eşitlik golünün ardından futbolcuların rakip kulübeye yönelerek yaptığı sevinç gerginliğe neden oldu.

Bartın Gençlerbirliği cephesinde tepkiyle karşılanan sevinç sonrası iki takım futbolcuları arasında kısa süreli arbede yaşandı.

Teknik ekiplerin ve güvenlik güçlerinin araya girmesiyle olaylar yatıştırılırken, hakem her iki takımdan birer oyuncuya kırmızı kart gösterdi. Oyuncu da "Hocam ben ne yaptım?" dedi.

Maç, Kıbrıscıkspor’un 2-1’lik üstünlüğüyle sona erse de gerginlik maç sonrası da sürdü. Soyunma odasına giden oyuncular arasında sözlü tartışmalar devam etti.

Burak Süleyman esintisi

Bu sevinç, geçtiğimiz günlerde oynanan Amedspor - Çorum FK maçında Burak Süleyman'ın Diyarbakır tribünlerine yaptığı hareketin bir yansıması olarak görüldü.

Süleyman, kendisine yabancı madde atılmasıyla birlikte tribünlere dönerek tepki çeken hareketler yapmıştı.

Amedspor, müsabakayı 1-0 kazanarak hanesine üç puan yazdırdı.

KAYNAK: İHA
Ramazan Dengiz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 3
  • Yılmaz 2 ay önce Şikayet Et
    İyi oyun ve galibiyet önemli ama en önemlisi ahlak edep ve rakibe saygıdır. Bu nasıl bir ahlak anlayışı
    Cevapla
  • digorlu 2 ay önce Şikayet Et
    Burak Süleyman böyle de özür videosu yayınlarsın adamı yola getirirler
    Cevapla
  • Hur genc 2 ay önce Şikayet Et
    Burak Süleyman gibileri futboldan men edilmeli tüm taraftarlara sinkafli hareketlerde bulunmak yakışmadı bir futbolcu nasıl bunları yapar sonra özür videosu yayımlanması cezadan yırtma ya çalışmaktır erkekse gelsin aynı küfürü teke tek herhangi bir diyarbakirliya yapsın bu çok terbiyesizce bir harekettir bunda ne zekilik çeviklik nede ahlaklik vardır düpedüz küfür vardır
    Cevapla