Takım otobüsüne saldırı! Sportif direktörün burnu kırıldı

Uşakspor Başkanı Doğukan Kurnaz, Balıkesirspor deplasmanından dönerken Balıkesir-Manisa yolu istikametinde takım otobüsüne yapılan saldırı hakkında konuştu.

Takım otobüsüne saldırı! Sportif direktörün burnu kırıldı
Takım otobüsüne saldırı! Sportif direktörün burnu kırıldı
GİRİŞ 26.01.2025 12:48 GÜNCELLEME 26.01.2025 12:48
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Balıkesirspor deplasmanından dönerken Balıkesir-Manisa yolu istikametinde takım otobüsüne yapılan saldırı sonrası Uşakspor Başkanı Doğukan Kurnaz açıklamalarda bulundu.

Taş ve sopalarla gerçekleşen saldırı sonucunda Uşakspor Sportif Direktörü Hasip Hayırcı'nın burnu kırıldı. Saldırıyı esefle kınadıklarını belirten Doğukan Kurnaz, "Balıkesirspor maçı sonrası Uşak'a dönerken Balıkesir-Manisa yolu istikametinde futbolcularımızın içinde bulunduğu otobüse yapılan, spor ve insanlıkla bağdaşmayan çirkin ve ahlaksız saldırıyı esefle kınıyoruz. Bu yapılan alçakça saldırı, tamamen bir insanlık dışı davranıştır" dedi.

Yaşananların kabul edilemez olduğunu sözlerine ekleyen Kurnaz şu ifadelere yer verdi:

"Hiçbirimiz bunu hiçbir şekilde kabul etmiyoruz. Bunu yapanların da sporla, taraftarlıkla ilgisi yoktur. Uşakspor camiasına geçmiş olsun diyor, saldırıda yaralanan Sportif Direktörümüz Hasip Hayırcı'ya acil şifalar diliyoruz. Bu saldırıyı yapanların biran önce emniyet güçlerimiz tarafından bulunup, adalete teslim edilmesini bekliyoruz. Bu saldırı sadece kulübümüze değil Türk futboluna yapılmış bir saldırı olarak addediyor ve sorumluların yakalanıp bir an önce hak ettikleri cezayı almaları için Uşakspor yönetimi olarak olayın takipçisi olacağımızı beyan ediyoruz."

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Takım otobüsleri sivil olsun, dıştan belli olmasın. Otobüslerde araç kamerası olsun bu dallamaların yaptıkları yanına kar kalmasın.
    Cevapla
  • İlyas Engin 4 ay önce Şikayet Et
    Spor dostluk ve kardeşliktir....Uşakspor kafilesine yapılan bu menfur saldırıyı kınıyorum. İnşallah bir daha tekrarları yaşanmaz.
    Cevapla
  • Âdem Çobanoğlu 4 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'de futbol yasaklanmalı. Ne adam gibi oynamayı bilen var, ne de adam gibi izlemeyi bilen var. Kavga, küfür, sikah, bıçak... Maça gidenlerin çoğu hanzo.
    Cevapla
  • Ziyaretçi 4 ay önce Şikayet Et
    Cezalar yeterli değil ortalık teksas..
    Cevapla
  • Ahmet 4 ay önce Şikayet Et
    2018 de aynı uşak taraftarlari Sultanbeyli spor baskana aynısını yapmıştı.siddet her zaman kötü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle