3. Lig Kulüpler Birliği başkanı belli oldu!

Türkiye 3. Lig Kulüpler Birliğinde başkanlığa Belediye Kütahyaspor Kulübü Başkanı Hacı Osman Altınkaya seçildi.

3. Lig Kulüpler Birliği başkanı belli oldu!
3. Lig Kulüpler Birliği başkanı belli oldu!
GİRİŞ 16.10.2024 20:22 GÜNCELLEME 16.10.2024 20:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre Türkiye 3. Lig Kulüpler Birliği Derneğinin olağanüstü genel kurul toplantısı, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Orhan Saka Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, TFF 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin, TFF 2. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yardımcı Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yangın, Türkiye 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile Nesine 3. Lig kulüplerinin başkanları ve temsilcileri katıldı.

TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayan toplantının divan başkanlığını ise Hüseyin Yangın üstlendi.

Yeterli çoğunluğun sağlanmasının ardından gerçekleştirilen toplantıda, kurul üyelerinin oy birliğiyle Nesine 3. Lig ekiplerinden Belediye Kütahyaspor Başkanı Hacı Osman Altınkaya, Türkiye 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Görev dağılımının yapıldığı ve mevcut sezona dair konuların değerlendirildiği toplantıda, kulüp başkanlarının talep ve önerileri de ele alındı.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 4 saat önce Şikayet Et
    maksat spor olsun.Maliye bakanlığı kulüplerin hesapları na bakmalı.Harvurup harman savuruyorlar. vergi yok kazanç var.heaap verme yok.Üstdlik ikide bir borç yapılandır Uluskar arası başarı da yok.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 14 saat önce Şikayet Et
    Merak ediyorum bu birlikler ne işe yarıyor . Bm gibi ismi var cismi yok dernek mi ? Spora katkısı ne ?
    Cevapla