Pablo Martin Batalla’dan Bursaspor’a büyük fedakarlık

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, Teknik Direktör Pablo Martin Batalla’nın futbolculuk döneminden alacaklarının büyük bölümünden feragat ettiğini açıkladı.

Pablo Martin Batalla’dan Bursaspor’a büyük fedakarlık
Pablo Martin Batalla’dan Bursaspor’a büyük fedakarlık
GİRİŞ 15.10.2024 20:04 GÜNCELLEME 15.10.2024 20:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, Teknik Direktör Pablo Martin Batalla’nın futbolculuk döneminden alacaklarının büyük bölümünden feragat ettiğini, kalan kısmının ise kendisine ödendiğini açıklayarak, “Teşekkürler efsane” paylaşımını yaptı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik’in Pablo Martin Batalla ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklama şu şekilde:

“Büyük kulüpler efsanelerine borçlu kalmamalı“ anlayışıyla hareket ederek kamuoyu önünde söz verdiğimiz gibi efsanemiz ve teknik direktörümüz Pablo Martin Batalla ile futbolculuk döneminden kalan alacağı ile ilgili anlaşmış bulunmaktayız. Yaptığımız görüşmede alacağının önemli bir kısmından feragat etmiş, kalan kısmı ise kulübümüz tarafından kendisine ödenmiştir. Teşekkürler efsane!”

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • rivrivriv 5 saat önce Şikayet Et
    Rezalet.Utanmıyonuz mu 10 yıllık borcu ödedik hatta sadaka diye bağışlandı demeye. Bursa işte . Ankaragücü gelsin sizi kurtarsın.
    Cevapla