Sivasspor'dan olaylı ayrılan Hakan Arslan'dan sürpriz imza!

TFF 2. Lig ekiplerinden Serik FK, Trendyol Süper Lig ekibi Sivasspor forması giyen Hakan Arslan'ı kadrosuna kattığını duyurdu.

Sivasspor'dan olaylı ayrılan Hakan Arslan'dan sürpriz imza!
Sivasspor'dan olaylı ayrılan Hakan Arslan'dan sürpriz imza!
GİRİŞ 23.07.2024 10:07 GÜNCELLEME 23.07.2024 10:07
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

TFF 2. Lig ekiplerinden Serik FK, Trendyol Süper Lig ekibi Sivasspor forması giyen Hakan Arslan'ı kadrosuna kattığını duyurdu. 

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Süper Lig'de Sivasspor forması ile 365 müsabakada 50 gol 15 asist ile sayısız başarısı olan Hakan ARSLAN ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Oyuncumuza Serik FK forması altında başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi. 

Hakan Arslan, Sivasspor'dan ayrılırken yönetime kırgın olduğunu belirten sitem dolu bir açıklama yapmıştı.

Bunun üzerine Sivasspor'da oyuncuya Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözleri ile cevap vermişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • fatih58 1 ay önce Şikayet Et
    bedavamı kalacaktıda sivasspor sözleşme yapsın yaşı başı geçmiş artık bu ligi kaldıramaz sonuçta burası tüm sivaslıların temsil edildiği bir kulüp parayı boşa harcayamaz
    Cevapla
  • svs58 1 ay önce Şikayet Et
    Sivastan Serikspora,adamda ne kariyer varmış...Fenerin altyapışına gideydin,ordan A takımına zıplar,Adaşın Hakanla çok daha güzel tiyatrolara imza atar,milleti birbirine düşürmeye devam ederdiniz...Sonuçta oda bir meslekkk..seriğe gitmekten iyidir..
    Cevapla
  • Battal gazi 1 ay önce Şikayet Et
    Tam bir gaysaraylı yorumu olmuş
    Cevapla
  • Demir 1 ay önce Şikayet Et
    Sen ne bilmiş şeysin. Yesilcama git bu zekanla senaryolarına sıraya girerler. Çapsız
    Cevapla
  • Çiçi 1 ay önce Şikayet Et
    Sivas,lı olarak söylüyorum bu,futbolcu yerden göğe kadar haklı inşallah ligden düşer sivas ım.Sonra da hakkıyla çıkar inşallah.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    sayısız başarı ve serik ne alaka
    Cevapla
  • yiğido58 1 ay önce Şikayet Et
    bu olayda hakan arslan sonuna kadar haklıdır. taraftara küfür eden caner'e bu sekılde muamele edılmedı. kulüp hatalı davrandı. bu adamın yanındayız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle