52 Orduspor, Elon Musk'tan yardım istedi!

Dün Ordu Stadyumu'nda oynanan 52 Orduspor ile Aliağa karşılaşması öncesi. Stadyumda daha önce de sorun haline gelen telefon ve internet erişimi için 52 Orduspor, Elon Musk'tan Starlink uydularını yönlendirmesi talebinde bulundu.

52 Orduspor, Elon Musk'tan yardım istedi!
52 Orduspor, Elon Musk'tan yardım istedi!
GİRİŞ 16.05.2024 15:33 GÜNCELLEME 16.05.2024 16:42
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Dün Yeni Ordu Stadyumu'nda 52 Orduspor ile Aliağa arasında heyecan verici bir karşılaşma oynandı. Maçı Ordu ekibi 1-0 kazandı.

Ancak, stadyumda maçı izlemeye gelen yaklaşık 20.000 kişinin ortak bir sorunu bulunuyordu. Stadyumda telefonun çekmediği internet bağlantısının ise yetersiz olduğu ortamda 52 Orduspor yönetimi, bu sorunu çözmek için sıra dışı bir adım attı ve Elon Musk'tan yardım talep etti.

52 Orduspor yönetiminden yapılan açıklamada, "Maalesef alt yapı eksikliği nedeniyle 20.000 kişi bir araya gelince internet kullanılamaz hale geliyor. Sayın Elon Musk, Starlink uydularınızı bu akşam hayranlarımız için bize yönlendirebilir misiniz?" denildi.

Bu çağrının nasıl bir yanıt alacağı merak konusu. Eğer olumlu bir yanıt gelirse, bu durum 52 Orduspor taraftarlarına büyük bir rahatlama sağlayacak ve maç keyfini arttıracak.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    Turkcell den yardım istese idi
    Cevapla
  • Özel biri 2 ay önce Şikayet Et
    Umursamaz bile yahudi beyhude cirpinislar .
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Antensiz cekmiyor
    Cevapla
  • Gazze 2 ay önce Şikayet Et
    Nasiii
    Cevapla
  • E. G 2 ay önce Şikayet Et
    Seviyemizi düşürmeyelim.. Gavurdan da medet ummayalım.. Gavur sonuçta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle