Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!

TFF 2. Lig'de sezonun bitmesine bir hafta kala deplasmanda Somaspor'u 1-0 yenerek şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde eden Amed Sportif Faaliyetleri'nin taraftarları, Diyarbakır'da kutlama yaptı.

Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!
Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!
GİRİŞ 28.04.2024 20:34 GÜNCELLEME 28.04.2024 20:34
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Kırmızı Grup'ta liderlik koltuğunda oturan Amed Sportif Faaliyetleri'nin Somaspor karşısında aldığı galibiyetinin ardından taraftarlar kent merkezinin işlek noktalarında bir araya geldi.

Takımın bayraklarını açan taraftarlar, meşale yakıp, tezahüratlarda bulunarak şampiyonluk için önemli avantaj elde eden Amed Sportif Faaliyetleri'nin başarısını kutladı.



Davul ve zurna eşliğinde halay çeken taraftarlar, araçlarıyla şehirde tur attı. Kentin birçok noktasında araç yoğunluğu oluştu.

Amed Sportif Faaliyetleri grupta son haftaya 80 puanla lider girerken, en yakın takipçisi GMG Kastamonuspor'un ise 77 puanı bulunuyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 21
  • Devamke 2 hafta önce Şikayet Et
    Zoruna gitmiş be vatandaş başka sayfaya gitt yurruu
    Cevapla
  • Devamke 2 hafta önce Şikayet Et
    Çatlayın batlayin anladığınız dilden bundan sonraa
    Cevapla
  • Komando 2 hafta önce Şikayet Et
    Son iki yorumlara cevap, siz amedspor'u bilmiyorsunuz belli. Bunlar defalarca terör örgütüne destek oldular ve her mesafe koy çağrılarına cevap vermediler. Bu sözde kulüp pkk uzantısı, önce bunu anlamanız gerekiyor.
    Cevapla
  • Ahmet 2 hafta önce Şikayet Et
    Babanız Amed oğlum akıllı olun aklınızı almayalım.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 hafta önce Şikayet Et
    Zaten ülkede futbol berbat. Bir de bu pkk'lılar eksikti.
    Cevapla
  • Degilmii 2 hafta önce Şikayet Et
    Olan sporu bile alet ettiniz ırkcikiginiza
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle